Search
Close this search box.

Hoppenbrouwers Techniek Afferden; het belang van veilig ondernemen

Je bedrijfspand, je droom, in vlammen zien opgaan? Of je onderneming in puin en je inventaris weg door inbraak? Wist je dat bijna veertig procent van het mkb weleens met een inbraak te maken krijgt? En dat er het af-gelopen jaar 3.617 ondernemers getroffen zijn door een brand?

Twan Kesseleer
Twan Kesseleer

Twan Kesseleer (Projectleider team Beveiliging) is van mening dat Mkb’ers een goede beveiliging vaak onder-schatten: de materiële schade kan hoog oplopen, maar ook psychisch leed moet niet onderschat worden. Bedrijfsbeveiliging is zoveel meer dan de deur achter je op slot draaien. Het lijkt een grote investering, maar het levert veel op.

Bedrijfsbeveiliging op maat

Hoppenbrouwers vestiging Afferden heeft een compleet team zitten met uitstekende kennis en ervaring op het gebied van beveiliging. Van advies tot onderhoud en van inbraaksignalering, branddetectie en camerasystemen tot aan toegangscontrole. “De beste be-veiligingsoplossing is afhankelijk van jouw vraag, wensen en gewoontes. En natuurlijk van het type pand of organi-satie. Zo vragen een loods, villa, flatge-bouw, zorginstelling en winkelpand om compleet verschillende beveili-gingssystemen. Daarom adviseren wij kundig over de te nemen stappen en installeren wij niet alleen maar jouw beveiligingssysteem”, licht Twan toe.

Erkend in inbraakbeveiliging en branddetectie

Hoppenbrouwers is een erkend BORG technisch inbraakbeveiligingsbedrijf maar ook een erkend branddetectie-bedrijf. Al onze installaties voldoen dan ook aan alle wettelijke eisen. En omdat je altijd op je beveiligingssystemen wilt rekenen, zorgen wij ervoor dat de installaties in topconditie blijven. Met een onderhoudscontract kun jij reke-nen op periodiek onderhoud en bren-gen wij jou op de hoogte van de status van het beveiligingssysteem. En zijn er storingen? Dan staan we 24 uur per dag voor je klaar.

Hoppenbrouwers

Van Heemstraweg 47, 6654 KD Afferden
Tel. 0487-585100 – www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met 0487-5858100. Of mail naar beveiligingafferden@hoppenbrouwers.nl. Geïnteresseerd in werken bij Hoppenbrouwers? Kijk dan op de website www.werkenbijhoppenbrouwers.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.