Search
Close this search box.

De Gouden Kraaij Award 2023

De Gouden Kraaij Award is een gloednieuwe award die naast Ondernemer van het Jaar, Talent van het Jaar en Winkel van het Jaar wordt uitgereikt aan ondernemers in Maas en Waal. Het is een award voor ondernemers waarbij een leven lang ontwikkelen centraal staat in de organisatie. Organisaties met een duurzaam HR-beleid en een goede binding van medewerkers door onder andere (door)groeimogelijkheden maken kans op deze award. De winnende organisatie wint, naast de award, een cheque ter waarde van €2.500,- te besteden bij Van Kraaij Educatie om de persoonlijke ontwikkeling van personeel te stimuleren door middel van trainingen, opleidingen en/of cursussen.

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023

Voor de Gouden Kraaij Award werden er 4 organisaties op de shortlist geplaatst, namelijk Megens Installaties, Huisman Etech Experts, Shots en Zorgcentrum St. Barbara. Omdat deze organisaties erg aan elkaar gewaagd waren op het gebied van leren en ontwikkelen, besloot de jury om géén afvaller uit de shortlist te kiezen. De genomineerde organisaties maakten dus alle vier kans op de Gouden Kraaij award.

Ondernemer van het jaar 2023: Peter en Rob Huisman met Award
Ondernemer van het jaar 2023: Peter en Rob Huisman met Award

Op 16 november in de Bogerd Druten werd de winnaar van de Gouden Kraaij Award bekendgemaakt: Huisman Etech Experts. “Het personeelsbeleid dat Huisman Etech experts heeft voor de eigen organisatie is doorspekt van visie en lange termijn. Opleiding en scholing zijn belangrijke pijlers voor de toekomst van het bedrijf en er is oog voor de individuele medewerker en diens ontwikkeling. Daarnaast loopt Huisman Etech Experts al decennia voorop, zeker ook in de eigen regio. Zij nemen vaak initiatieven om de jeugd te interesseren voor techniek en ondersteunen deze ook altijd. Huisman onderscheidt zich door “out of the box” oplossingen te bedenken.” Aldus, het juryrapport.

(foto van ondernemer van het jaar: Peter en Rob huisman met Award)

Leren en ontwikkelen in jouw organisatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie om te investeren in een permanente leercultuur zodat jouw medewerkers een leven lang kunnen leren? We gaan graag met je in gesprek! Wie weet maakt jouw organisatie de volgende keer kans op de Gouden Kraaij Award.

Lees meer op onze website of neem contact met ons op via 0487-745003 of info@vankraaijeducatie.nl

Tekst van Van Kraaij Educatie en foto’s door Shanna van Rossum – van Breukelen

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.