Search
Close this search box.

Tingieterij ’t Ambacht

Wist u dat De Tingieterij al sinds 1985 de kampioensschaal voor het eredivisie voetbal maakt? Een replica is te bewonderen in onze showroom bij de tingieterij. En voor de liefhebbers hebben we kleine miniaturen en sleutelhangers. Ook voor andere competities en (sport)evenementen maken we schalen, bekers, gedenkmunten en medailles. En daar zijn we stiekem best wel trots op!

“Kampioensschaal KNVB”

Altijd al willen weten waar die kampioensschaal voor het eredivisie voetbal wordt gemaakt. Ontdek het zelf en bezoek Tingieterij ’t Ambacht. Al sinds 1985 wordt deze in Alphen gemaakt.

De Tingieterij is in 1979 opgericht onder de naam ’t Oude Ambacht Tin als ambachtelijke tingieterij in Alphen aan de Maas. Inmiddels is het bedrijf onder de naam De Tingieterij uitgegroeid tot een krachtig  bloeiend bedrijf, waarin  met een hecht team unieke ontwerpen worden gemaakt van tin voor vele klanten in binnen- en buitenland.

Groepen gasten worden gastvrij ontvangen in de gieterij, atelier en showroom. Hier staat men voor ambachtelijk vakmanschap met een hedendaagse visie. Met die insteek ontwerpt men producten voor particulieren en bedrijven. Elke dag weer.

Modern Ambacht

Tingieten is een uniek, bijna vergeten ambacht. In de Tingieterij in Alphen aan de Maas is van dat laatste echter niets te merken. Er worden bijzondere en unieke cadeaus en woonaccessoires in elke stijl gerealiseerd. Van nostalgisch en landelijk, tot kunstzinnig en modern. Uw bezoek meer dan waard.

Meer informatie www.detingieterij.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.