Search
Close this search box.

Proef de zoete oogst

Afgelopen maanden was er veel bedrijvigheid in het Land van Maas en Waal door de fruitoogst van appels, peren en andere oogst. Verse oogst dat nu verkrijgbaar is bij de vele fruitstalletjes en landwinkels langs de wegen. De regio staat erom bekend, lekkere streekproducten en nieuwe oogst rechtstreeks van het land! Niet alleen enorm lekker, vaak ook nog gezond! Proef de smaakmakers van de streek en laat je verrassen door al het lekkers uit het land van Maas en Waal!

Maos en Waolse fruitroute

Het mooie Land van Maas en Waal is een oase van rust. Prachtig groen en idyllische dijkhuisjes bepalen het beeld van dit stukje Rivierenland.

Ook de fruitteelt is overal terug te vinden in het Land van Maas en Waal. Neem voor je op de fiets stapt een tasje en wat kleingeld mee. Je komt onderweg langs talrijke fruitboomgaarden, fruitstalletjes en landwinkels waar je de lekkerste producten van de streek kunt halen. Een leuke tip voor onderweg is bijvoorbeeld Landwinkel De Zandroos in Afferden!

Startpunt:
Moeke Mooren
Blauwe Sluis 1, Appeltern

Lengte: 80 KM
Knooppunten:

TOP 28 25 26 20 21 24 80
81 86 87 59 13 12 92 41 53
57 29 10 31 11 36 70 71 68
69 73 56 55 89 49 TOP

Klompenpad Tremelepad

Het kleine dorpje Dreumel heeft een indrukwekkend buitengebied, met vele boomgaarden. Diverse bekende appelrassen als de Brederode en de Lola zijn ontstaan in het Land van Maas en Waal. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Startpunt:
Landwinkel
Bloeiend Merm
Van Heemstraweg 127A

Lengte: 14 KM
De route wordt aangegeven met een groene markering in de vorm van een klomp.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.