Search
Close this search box.

Onvergetelijke herinneringen tijdens de feestdagen

Ook in de herfst- en wintermaanden kun je terecht op de schitterende locatie Paviljoen Het Buitenhuis. Het biedt bedrijven, vriendengroepen en families in gezelschappen vanaf 50 personen de mogelijkheid om kerst- of nieuwjaarsborrel groots vieren aan de Ewijkse Groene Heuvels.

Al 10 jaar vinden er een kleine 150 evenementen plaats bij Paviljoen het Buitenhuis. Bezoekers ervaren hier een unieke festivalsfeer. Niet geheel toevallig ook, aangezien het Buitenhuis het terrein deelt met Down The Rabbit Hole. Paul van Raamsdonk en zijn team creëren een ludieke, winterse sfeer in de buitenlucht, geïnspireerd door de gezellige kerstmarkten in Duitsland.

Vier de feestdagen op het strand

Bij het Buitenhuis pakken ze het anders aan. Paul legt uit: ‘We willen de kerstborrel en eindejaarsfeesten een originele en leuke twist geven. Deze vinden hier gewoon buiten plaats.

“Kies jij ook voor roze kerstbomen & grootse arrensleeën in foute trui?”

Bij aankomst krijgen de gasten sjaals en kerstmutsen. Vervolgens worden ze verwelkomd bij het kampvuur en een winterse kerstmarkt met kraampjes waar we glühwein, oliebollen, zuurkool en Apfelstrudel aanbieden. Een volledig ludieke manier van het aanbieden van een kerstborrel dus. De laatste weken van het jaar noemen we het hier dan ook Christmas on the Beach’. Het Buitenhuis – sausje wordt volledig met decoratie zoals roze kerstbomen, twinkelende rendieren, grootse arrensleeën en foute truien en kerstmuziek.

Welkom!

Paviljoen Het Buitenhuis
Ficarystraat 9
6644 KR Ewijk
Tel: 06 2005 5867
www.paviljoenbuitenhuis.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.