Search
Close this search box.

I♥ LVMW

Vroeger was ik bijna thuis als ik de grote schoorsteen zag. Al ver van Weurt was deze goed zichtbaar met z’n lichten bovenin. Het is raar om dit punt niet meer te zien als baken in het landschap. Maar er is zoveel anders te zien in het mooie bezongen Land van Maas en Waal. Ik ben opgegroeid in Weurt en loop hier nog vaak een rondje door de Uiterwaarden. Op de uitkijktoren genieten van het prachtige uitzicht.

Nu woon ik in Ewijk en daar kan je er ook mooi op uit. Ik geniet altijd van de prachtige omgeving waarin ik woon en werk. Heerlijk tussen de rivieren met de afwisselende landschappen. Even tot rust komen op de oever van de Waal, in de zomer lekker pootjebaden en boten kijken. Alle stress glijdt dan zo van je af. Verhuizen zit er dus niet in! Druten en Beuningen zijn in veel dingen met elkaar verbonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Boldershof Truckerskonvooi, toeterend rijden ze door het Land van Maas en Waal. Bij veel mensen brengt dit kippenvel op de armen. Zo mooi om te zien hoe iedereen geniet in de vrachtwagen of langs de weg.

Je kan ook veelzijdig shoppen in het land van Maas en Waal. Ik heb de eer dat ik van 2 dorpen de Centrummanager mag zijn. Beuningen heeft een compact centrum met veel zelfstandige modezaken en speciaalzaken. Op het Julianaplein wordt van alles georganiseerd van modeshows tot de intocht van Sinterklaas. Benieuwd wat er allemaal wordt georganiseerd kijk dan eens op de site www.hartvanbeuningen.nl voor de agenda of voor leuke informatie en wandelroutes. Druten heeft een mooi uitgerekt centrum, met veel terrassen en restaurants. Neem ook eens een kijken bij de Boldershof winkel Uit de Kunst. In Druten wordt veel georganiseerd, denk hierbij aan het welbekende Dickens Festijn of de Letste Mert. Waar een relatief klein dorp bekend door is. Meer informatie van Druten vindt u op www.WelkominDruten.nl Wil je iets organiseren in deze mooi dorpen? Ik sta open voor alle leuke ideeën en tips.

Zie ik u eens in Druten of Beuningen winkelen, fietsen, wandelen of een terrasje pakken?

Tip 1

Loop eens een klompenpadroute, je komt dan langs de mooiste plekken. Vooral plekken waar je anders niet vaak zou komen. Een tip in een tip: trek wel oude stevige schoenen aan, want je loopt eigenlijk alles onverhard.

Tip 2

Fiets in de zomer een rondje Druten /Beuningen. Je fietst dan naar Druten en neemt het pondje naar de overkant. Hier fiets je dan over de dijk en je neemt ter hoogte van Beuningen het fietspondje weer terug naar Beuningen. Of een groot rondje van brug naar brug, deze kan het hele jaar!

Tip 3

Geniet van elke dag. Help mensen, wat je geeft krijg je ook terug!

Miranda Rosmalen
Miranda Rosmalen

Bio

Miranda Rosmalen woont met haar man, dochter en zoon in het heerlijke Ewijk. Daarvoor woonde zij in Druten. Zij heeft jaren zelf een winkel gehad in Beuningen (De Vier Jaargetijden). En nu is zij de Centrummanager in “Hart van Beuningen” en “Welkom in Druten centrum”. Zij is in deze functie de verbinder voor de ondernemers, het contact met de gemeentes en ervoor te zorgen dat het centrum aantrekkelijk is om naar toe te komen voor de consument. Mijn lijfspreuk is altijd naar de ondernemers “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”

Met z’n allen maak je een mooi sterk centrum.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.