Search
Close this search box.

Ontdek het fruitige land van Maas en Waal

In het Land van Maas en Waal kun je optimaal genieten van de lekkerste en eerlijkste streekproducten! Wat dacht je van kersen, peren, appels, pruimen en aardbeien van eigen bodem? Of eigen gebrouwen bier uit de streek? En naast de diverse landwinkels in het gebied kun je ook bij veel horecagelegenheden proeven van deze streekproducten.

Na een lange fiets- of wandeltocht strijk je hier heerlijk neer op een terras met prachtig uitzicht over het water. Het aanbod aan restaurants is even gevarieerd als het landschap zelf. Of breng een bezoek aan een land-winkel waar je de lekkerste streekproducten kunt proeven en kopen! Van luxe restaurants tot gezellige en sfeervolle bistro’s, in het Land van Maas en Waal is genoeg keuze voor iedereen!

Fietsroute:

Maas en Waalroute, 66 km

De Maas en Waalroute start bij TOP De Twee Linden in Beneden-Leeuwen. Fiets langs prachtige boomgaarden vol bloesem of fruit en stop onderweg bij een gezellige streekwinkel waar je terecht kunt voor pure streekproducten. Tijdens deze route kom je ook genoeg leuke punten tegen waar je even kunt pauzeren en kunt genieten van het mooie landschap!

Download

de Bloesem- en Fruitalert!

De gratis Bloesem-en Fruitalert is een app boordevol informatie rondom de ontwikkeling en groei van de
bloesem, het fruit en de fruitpluk. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de actuele bloesem- en fruitstand. Ook vind je in de app adressen waar je zelf fruit kunt plukken en heerlijke streekproducten kunt kopen. Snel downloaden dus!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.