Search
Close this search box.

Genieten van een biertje!

Stort jij je in het feestgedruis dit voorjaar of geniet je van de dijk af. Twee leuke tips voor jouw uitgelicht!

Stoomcafé De Tuut

Het Stoomcafé in de voormalige kolenloods van Stoomgemaal De Tuut in Appeltern aan de Maas is een ideale plek om even stoom af te blazen, of juist weer lekker op stoom te komen. Met een hapje en een drankje laad je jezelf op voor je het museum betreedt, of je sluit je bezoek er juist mee af.

Ook als je het museum niet bezoekt, ben je van harte welkom in het stoomcafé. Het is een prima tussenstop voor een lekker kopje koffie met DROOM! Appelgebak, heerlijke, eerlijke en simpele lunch, een hapje tussendoor of alleen een drankje. Binnen in het sfeervolle café of buiten op ons zonovergoten terras aan de dijk. Uiteraard is het stoomcafé ook te boeken voor zakelijke bijeenkomsten.

Vanuit de grote passie van Thijs Vijnmans zijn ze bij de Tuut ook begonnen met de verkoop van eigen bier: “De Ouwe Zeur”. Deze is exclusief hier verkrijgbaar in blond, dubbel en weizen. Ook in 75cl en bierpakketjes waardoor het extra leuk is om iemand een ouwe zeur voor zijn verjaardag te geven!

Tevens kunt U genieten van de beste en lekkerste bieren uit de regio. Van Tiel tot aan Nijmegen, van Oss tot Wijchen, wij kennen het en hebben het.

het feestweekend in het Hart van Beuningen

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 zijn weer de jaarlijkse Lentefeesten in het Hart van Beuningen op het Julianaplein. Hier geniet je van een gezellig biertje met volop vertier om je heen.

Vanaf donderdag zal de kermis het feestweekend extra sfeer en plezier geven op de Oude Van Heemstraweg. Vrijdag 2 juni wordt afgetrapt met een borrel voor ondernemers en sponsoren die Beuningen een warm hart toedragen. Aansluitend is iedereen welkom en zal in de avond, de in de regio welbekende coverband MOOZZ het dak eraf spelen. Na het succes van vorig jaar is dit een garantie voor veel dansplezier!

Op zaterdag 3 juni start de middag met Bourgondisch Beuningen. Beuningse ondernemers laten hier eenieder proeven en beleven wat zij in hun zaak te bieden hebben. Elk jaar weer zijn de samenstelling en de producten anders, dus laat je verrassen en kom ontdekken waar je de hele lente én zomer je favoriete producten kan halen. In de avond zal coverband Q5 het plein op stelten zetten.

De zondag 4 juni begint traditiegetrouw met de seniorenochtend met bewoners van de Alde Steeg en het Zanddonkhuis met een optreden van Duo Decibel. Natuurlijk zal ook de braderie weer in het centrum aanwezig zijn. In de middag heeft coverband Slamm de muzikale touwtjes in handen en zorgt voor een spetterende afsluiting van het feestweekend.

Meer info en/of interesse om te sponsoren of vrijwilliger te zijn, bezoek www.lentefeestenbeuningen.nl.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.