Search
Close this search box.

Bevlogen Maatschappelijk Ondernemerschap

Mark van Loveren is een ondernemer, verenigingsman en een veel geziene Maas & Waler en Beuningenaar. Van Loveren Tankstations is een onderneming bestaande uit een zevental Shell-vestigingen in Tiel, Beuningen, Wijchen, Meteren, aan de A73 in Haps en A15 nabij Deil.

Het vullen van uw tank met kwaliteitsbrandstof, het serveren van een goede kop koffie, vers belegde broodjes en gratis WIFI zijn zaken die vanzelfsprekend zijn in onze dienstverlening. Verder beschikken onze locaties aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel, Schoenaker in Wijchen en Beuningen en Kalenberg in Meteren over een zogenaamde roll-over wasstraat en de welbekende ‘Pak ’n bak’ aanhangers. Dagelijks ontvangen wij ruim 5.000 gasten en staan wij garant voor een hartelijk welkom en goede serviceverlening. Mark spreekt met warme woorden over zijn 70 collega’s waarmee hij een team vormt en dagelijks samenwerkt.

“Ondernemen en Business”

Ook voelt hij zich erg betrokken bij zijn sociale omgeving en heeft hij een echt voetbalhart. Samen met zijn zoon en dochter bezoekt hij graag thuiswedstrijden van NEC. Daarnaast is hij actief binnen verschillende verenigingen en initiatieven in zijn geboortedorp Beuningen, waar hij ook ooit Prins Carnaval mocht zijn. Hij is voorzitter van het team achter het grootste en populairste event in de gemeente: ‘Beuningen On Ice’. En hier zien we Mark op z’n best: gepassioneerd en daadkrachtig vrijwilligers en ondernemers enthousiasmeren, samen – en in beweging brengen. Nooit de menselijke maat uit het oog verliezend.

Gastheer/gastvrouw op een Shell verkooppunt

Het grootste deel van ons team bij Van Loveren Tankstations B.V. werkt als gastheer/-dame: de spil èn het visitekaartje van ons bedrijf.

Heb je een klantvriendelijke en servicegerichte instelling, beleef je er plezier aan om er samen voor te zorgen dat onze gasten bij elk bezoek warm welkom geheten en professioneel geholpen worden? Maak je graag het verschil, en zoek je een verantwoordelijke en afwisselende baan in een fijn team?

Dan is deze baan van (parttime) gastheer/-dame misschien ook wat voor jou. Wij komen graag in contact via www.tankvlt.nl. Voel je welkom bij VLT!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.