Search
Close this search box.

Van Kraaij Educatie: Leren en ontwikkelen in het MKB

Van Kraaij Educatie ondersteunt personen en organisaties in het realiseren van hun ambities. Dit doen we door je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, zodat je kunt worden wie je wilt zijn. Met onze persoonlijke studiebegeleiding, coaching, cursussen en trainingen stimuleren we je het beste uit jezelf of je organisatie te halen.

Dit najaar heeft Van Kraaij Educatie met ruim 160 bedrijven een “ontwikkeldiner” besproken en voor deze bedrijven een SLIM-subsidie aangevraagd. Daarmee ontvangen deze bedrijven een “dinercheque” van €25.000 om te investeren in de ontwikkeling van hun personeel. Ze houden hun medewerkers betrokken en gemotiveerd door te voorzien in relevante opleidingsbehoeften.

Hoe ziet jouw ideale ontwikkeldiner eruit? Investeer in jouw medewerkers en jouw bedrijf! Nu kosteloos dankzij SLIM.

Onze menukaart bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Voorgerecht; Een strategisch opleidingsplan waarmee je de ontwikkelbehoefte in kaart brengt en je bedrijf toekomstproof maakt
  • Hoofdgerecht; Maatwerktrainingen voor jouw medewerkers
  • Bijgerecht; Een online leerplatform waarmee je medewerkers onbeperkt toegang geeft tot honderden leeractiviteiten via de app of PC, zodat ze kunnen leren waar en wanneer ze willen!
  • Nagerecht; Op maat gemaakte leeractiviteiten die (nieuwe) medewerkers snel en efficiënt op de hoogte brengen.

Heb je onze menukaart gemist? In maart 2024 is het opnieuw mogelijk om een voucher van €25.000 aan te vragen voor Leren en Ontwikkelen in het MKB. We vertellen leden van Business Club Maas en Waal er graag alles over! Want met Van Kraaij Educatie als persoonlijke partner bij een Leven Lang Ontwikkelen gaan we samen naar een hoger niveau!

Voor meer informatie, bel 0487 745003
of mail naar info@vankraaijeducatie.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.