Search
Close this search box.

Tijd voor c(h)ampagne

De afgelopen jaren zijn we continu blijven ontwikkelen als bureau. Het marktaandeel van merkbureau THE NEXT BRAND is toegenomen in de publieke sector, de duurzame energiebranche, zorg en techniek. Ook als team zijn we gegroeid, dit vroeg om een ruimere vestiging. Met trots maken we de nieuwe locatie bekend aan de regio.

THE NEXT BRAND, een gerenommeerd merk- en communicatiebureau, is verhuisd naar een mooie nieuwe locatie op de Markt in Druten. Met deze strategische verhuizing blijven we onze gewaardeerde klanten bedienen, zowel lokaal, provinciaal als in de landelijke publieke sector. De nieuwe locatie biedt de mogelijkheid om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen en te werken aan hoogwaardige merkoplossingen.

Nika Meerman, commercieel directeur: “We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen op de nieuwe locatie. Uitgangspunten voor de werkplek zijn creativiteit, een thuisgevoel en flexibel werken. Door de centrale ligging is het ook een plek waar klanten makkelijk binnenstappen om te sparren over een innovatieve aanpak of communicatiekwestie. En als bonus lopen we met het team regelmatig even het centrum in voor een lunch of vrijdagmiddagborrel.”

Geef jouw jubileum impact

In 2024 jubileert onze organisatie, we bestaan dan 10 jaar. Dit gaan we natuurlijk vieren met onze relaties en ook zorgen we ervoor dat het jubileum als springplank voor de toekomst werkt. Want als je slim bent vier je een jubileum namelijk niet alleen met een feestelijke bijeenkomst, maar ook met een jubileum-campagne.

“Een jubileum maakt de meeste impact als het onderdeel uitmaakt van een grotere campagne. Een campagne waarbij alle doelgroepen doelgericht betrokken worden en in beweging komen. Een campagne die het DNA van de organisatie ‘ademt’ en de zakelijke ambities gedurende het jubileumjaar een boost geeft.” aldus creatief directeur Monique Meijer.

Loop bij ons binnen

Laat je verrassen door onze campagnematige aanpak en loop bij ons binnen op de Markt 9 voor een koffie-tje aan onze bar. Staat er al een jubileum voor de deur en wil je liever dat we bij jullie langskomen om te brainstormen over een passende campagne? Bel dan gerust. Bij ons gieren de campagnekriebels namelijk altijd door het lijf.

Scan de Qr code
Scan de Qr code

Markt 9-9, 6651 BC Druten
shoot@thenextbrand.nl
0487-700223

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.