Search
Close this search box.

Van Tienen zeeland goeie koffie, overal, altijd en voor iedereen

‘Goeie koffie’ overal, altijd en voor iedereen bereikbaar maken, door klanten optimaal te ontzorgen met de best mogelijke koffievoorzieningen. Dát is waar wij voor staan! En hoe kunnen we dat beter doen dan met onze eigen duurzame merken. Overheerlijke espressobonen van vantienen en 10N espresso, en biologische theeën onder de naam tientime en 1973.

Maarten van Tienen
Maarten van Tienen

Duurzame koffie

Bij vantienen staan duurzaamheid en kwaliteit centraal in alles wat we doen, vooral als het gaat om onze eigen merken. In samenwerking met Simon Lévelt worden koffiebonen gemelangeerd, gebrand en verpakt. Toewijding vanaf de teelt op de plantages tot jouw koffiekopje. Al onze eigen koffie en thee melanges dragen minimaal 1 keurmerk. Waarom? Eerlijk verbouwde koffie zorgt voor een schonere bodem, meer biodiversiteit en bovenal voor een eerlijke prijs voor de boeren. Door te kiezen voor smaak in combinatie met kwaliteit kunnen zo ook de toekomstige generaties genieten van een heerlijke kop koffie.

Biologische thee

Zorg voor mens en milieu speelt ook een belangrijke rol bij de selectie van onze theeën. Onze thee wordt daarom zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht op de plantages. De theeplantages kunnen hierbij rekenen op eerlijke handelsprijzen. Naast deze handelsprijzen hechten wij waarde aan biologische teelt van onze thee. Niet alleen omdat de aarde minder wordt belast, maar ook omdat je dit proeft in onze thee. Door te kiezen voor biologische producten kies je voor producten zoals de natuur ze bedoeld heeft. Met de beste garantie voor het behoud van een rijke variëteit aan smaken.

‘Gewoon Groen’

Binnen het duurzaamheidsbeleid bij vantienen onder de naam ‘gewoon groen’, maken wij niet alleen weloverwogen keuzes en beloftes voor een betere toekomst. Maar komen deze ook na. Van eerlijke inkoop van onze producten, tot het steunen van goeie initiatieven. Maar ook voor onze medewerkers. Het is niet voor niets dat onze directeur Maarten van Tienen zijn collega’s tot zijn familie beschouwt.

Nieuwsgierig geworden naar de wereld van koffie en thee? Bel voor een afspraak met een van onze accountmanagers of bezoek onze showroom.
De koffie staat klaar!

Landweer 2a, 5411 LV Zeeland (NB)
E info@vantienen.nl
085 20 20 720

www.vantienen.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.