Search
Close this search box.

Een nieuw tijdperk: Appeltern Adventure Gardens

Begin 2023 heeft oprichter Ben van Ooijen het eigenaarschap van zijn tuinenpark overgedragen aan Explora Village. Een mooie en logische stap in de doorontwikkeling van het tuininspiratie- en tuinadvies-concept.

In de 35 jaren ‘Appeltern’, heeft Ben zijn dromen en verwachtingen grotendeels gerealiseerd en uit laten komen. Een aantal van die wensen konden tot begin dit jaar helaas nog niet worden uitgevoerd op eigen kracht, vandaar de samenwerking met Explora. De gezamenlijke drive spreekt ook uit het feit dat Ben van Ooijen gewoon in functie blijft. In zijn management rol wordt hij voortaan bijgestaan door zijn zoon Bart van Ooijen en Willem van der Linden, algemeen directeur bij Explora Village.

Bij een nieuw begin, hoort ook een nieuwe naam. Op 1 juni veranderde De Tuinen van Appeltern in Appeltern Adventure Gardens. In de basis verandert er niet veel. Appeltern is én blijft het grootste en mooiste tuinenpark van Nederland. De tuin blijft centraal staan en in de komende jaren worden de inspiratietuinen nog verder verrijkt. Er is al veel en wordt nog meer beleving toegevoegd voor de tuinliefhebber, maar ook voor zijn of haar gezin. Zo leren niet alleen de bestaande gasten, maar ook kinderen spelenderwijs hoe leuk en belangrijk onze natuur is.

Kortom, nog meer tuininspiratie, beleving en speelavontuur voor de tuinliefhebber en het hele gezin! Een nieuwe naam met ‘Appeltern’ als drager, past daar helemaal bij.

Appeltern Adventure Gardens
Walstraat 2a
6629 AD APPELTERN
www.appeltern.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.