Search
Close this search box.

Prode uit Wijchen: al 16 jaar actief in websites maken

Prode is een bureau voor strategie, websites en online marketing. De afgelopen 16 jaar hebben we een sterk netwerk opgebouwd in met name Wijchen, Nijmegen en vlak daaromheen. Dat netwerk breidt zich steeds verder uit met ook regionale en (inter)nationale klanten. De sleutel? Verstand van zaken, alles in huis hebben en een prettige samenwerking. Welke doelgroep er op een website komt en welke doelen er bereikt dienen te worden, zijn essentieel om te weten. Daarom is het zo belangrijk dat we vooraf goed in gesprek gaan. Daarin komen we goed te weten wat er speelt en wat de kernvraag is. 10 Jaar geleden wilden we dat een bezoeker zolang mogelijk op een website verbleef, nu kijken we er anders tegen aan. Als een bezoeker na 10 seconden al contact legt, is het doel in (veel gevallen) bereikt. Daarvoor moet het ‘gevoel’ wat je uitstraalt wel kloppen, dat is in dit geval echt meer dan de som der delen.

Prode uit Wijchen: al 16 jaar actief in websites maken

Laat jouw merk online groeien

Verwacht bij ons geen ‘snelle jongens’. Onze vakmensen, toevalligerwijs voor het merendeel vrouwen, denken liever een stap verder. We nemen de tijd voor je, luisteren naar je en communiceren in begrijpbare taal. Een website die van jouw organisatie een sterk online merk maakt, dat is waar we dagelijks mee bezig zijn. Een website in elkaar zetten is dan ook geen rocket science meer, maar alles daaromheen zal dienend zijn aan wat je neer zet. Met alleen een mooie website kom je er meestal niet meer, verder ‘vermarkten’ zorgt vervolgens voor een sterk online merk!

Prode is lid geworden van BCMW en Sander Koopsen zal je bij de bijeenkomsten kunnen aantreffen. Sander is altijd in voor een bedrijfsbezoek dus mocht je eens willen kennismaken, laat het dan gerust weten.

Graag tot ziens bij BCMW en
kijk alvast eens op prode.nl !

Prode – Webdesign & Online Marketing
Oosterweg 87, 6602 HC Wijchen
024-6636149
sander@prode.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.