Search
Close this search box.

Paviljoen Het Buitenhuis: Maak onvergetelijke herinneringen tijdens de feestdagen

Vanaf het najaar 2023 kun je ook in de gure herfst- en wintermaanden terecht bij Paviljoen Het Buitenhuis. Het biedt bedrijven, vriendengroepen en families in gezelschappen vanaf 50 personen de mogelijkheid om kerst- of nieuwjaarsborrel groots vieren op deze schitterende locatie aan de Ewijkse Groene Heuvels. Wil je weten hoe dat eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn? Paul van Raamsdonk neemt ons mee.

Paviljoen Het Buitenhuis: Maak onvergetelijke herinneringen tijdens de feestdagen

In de zomermaanden vinden er een kleine 150 evenementen plaats bij Paviljoen het Buitenhuis; wellicht de meest betoverende feestlocatie in de hele regio. Bezoekers ervaren hier een unieke festivalsfeer. Niet geheel toevallig ook, aangezien het Buitenhuis het terrein deelt met Down The Rabbit Hole. En nu introduceren ze een gloednieuwe programmering voor de wintermaanden. Paul en zijn team creëren een ludieke, winterse sfeer in de buitenlucht, geïnspireerd door de gezellige kerstmarkten in Duitsland.

Vier de feestdagen op het strand

Vanaf de winter van 2023 is het mogelijk om je kerst- of nieuwjaarsborrel te vieren met vrienden, familie of collega’s bij Paviljoen het Buitenhuis. Traditioneel worden deze evenementen vaak gehouden in feestzalen of restaurants. Maar bij het Buitenhuis pakken ze het anders aan. Paul legt uit: ‘We willen de kerstborrel en eindejaarsfeesten een originele en leuke twist geven. Deze vinden hier gewoon buiten plaats. Bij aankomst krijgen de gasten sjaals en kerstmutsen. Vervolgens worden ze verwelkomd bij het kampvuur en een winterse kerstmarkt met kraampjes waar we glühwein, oliebollen, zuurkool en Apfelstrudel aanbieden. Een volledig ludieke manier van het aanbieden van een kerstborrel dus. De laatste weken van het jaar noemen we het hier dan ook Christmas on the Beach’.

“We vroegen ons dit jaar af waarom we hier geen kerstborrels kunnen organiseren”

En waarom ook niet?

‘We vroegen ons dit jaar waarom we hier geen kerstborrels kunnen organiseren. Wij denken dan ook dat dat gewoon kan. In december van dit jaar vindt hier het eerste kerstfeest plaats, een primeur dus.’ Het idee om kerstborrels op een geheel andere manier aan te bieden, ontstond eerder in 2023 bij het team van het Buitenhuis. En nu wordt het werkelijkheid in december. Het hele pakket, van gerechten en muziek tot decoratie en andere festiviteiten, is volledig gericht op Kerstmis. Tegelijkertijd is elk feest maatwerk. Paul: ‘Bij het Buitenhuis gaan we graag met je in overleg. Elk feest is uniek namelijk. We bekijken samen met onze opdrachtgever wat de wensen en mogelijkheden zijn. Het strand is daarbij een prachtige plek om het jaar af te sluiten.’

Feesten met een Buitenhuis-sausje

‘We willen dat de eindejaarsfeesten een gezellige bijeenkomst zijn, gegoten in een Buitenhuis-sausje. En natuurlijk denken we ook aan bijpassende decoratie. Roze kerstbomen, twinkelende rendieren, immense arrensleeën; alles is mogelijk en niets is te extravagant. Mensen lopen rond en bezoeken kraampjes om wat te eten en te drinken. Uiteraard mag ook de foute kerstmuziek niet ontbreken. Ons personeel draagt kersttruien, en de gasten kunnen sjaals of truien met het bedrijfslogo dragen als ze dat willen. De laatste weken van 2023 en de eerste weken van 2024 staan bij Het Buitenhuis dus helemaal in het teken van de feestdagen!’

Paviljoen Het Buitenhuis
Ficarystraat 9
6644 KR Ewijk
Tel: 06 2005 5867
www.paviljoenbuitenhuis.nl

Tekst Joep Peters en Foto’s Paviljoen Het Buitenhuis

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.