Search
Close this search box.

Gelre Administratie en Advies BV en Fidi advies gaan “zelfstandig en samen” verder.

Per 1 januari 2024 heeft Henk van Summeren afscheid genomen als vennoot van Fidi advies CV Fidi Advies gaat verder met de verkoop en advies van hypotheken en verzekeringen.

Binnen Gelre Administratie en Advies is Huub van Summeren toegetreden als mede aandeelhouder. Samen met Rogier Mooiman en Henk van Summeren is hij nu eigenaar van Gelre Administratie en Advies.

Gelre Administratie en Advies verzorgt de administraties van met name zakelijke klanten in het MKB tussen Tiel en Nijmegen. Naast het verzorgen van de administratie en fiscaliteit is zeker het pro actief adviseren een belangrijke tak. Zowel in de bestaande organisatie van een bedrijf als ook bij financieringsvraagstukken, overnames en wijziging naar bijvoorbeeld een BV structuur etc.

Deze wijzigingen hebben verder geen invloed op de samenwerking die Gelre Administratie en Advies en Fidi advies al hadden.

Deze blijft gewoon intakt. Ook blijft het samen delen van een kantoor gewoon bestaan. Wel gaan beide bedrijven binnen Westerpoort Druten een nieuwe en grotere ruimte betrekken per 1 juli a.s. Dit bevindt zich op de 2e verdieping, nummer 123E.

Voor informatie over de dienstverlening van Gelre Administratie en Advies neemt u vrijblijvend contact met ons op : info@gelre-advies.nl

Huub van Summeren

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.