Search
Close this search box.

Grootste vloerenaanbod in de regio

Parket-Exclusief biedt het meest uitgebreide vloerenaanbod in de wijde regio. Het assortiment omvat onder andere parketvloeren, PVC-vloeren, vinyl, laminaat, marmoleum, tapijt en (cementgebonden) gietvloeren. Naast levering en installatie verzorgt Parket-Exclusief ook vloerrenovaties, traprenovaties en reiniging van bijvoorbeeld horeca- en sportvloeren. Als officiële dealer van gerenommeerde merken maakt het bedrijf gebruik van directe inkoopkanalen, vooral voor parket en vergelijkbare producten. Edwin Wiebe vertelt over het brede pallet aan producten, de mogelijkheden voor doe-het-zelvers en de showroom in Wijchen.

Grootste vloerenaanbod in de regio

Vloermaterialen voor de doe-het-zelver

‘Wij leveren de doe-het-zelver alle benodigde materialen voor vloeren en trappen, alles van A tot Z, met advies én kwaliteitsspullen tegen de laagste prijs. Wil je zelf een gietvloer maken? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze toegevoegde waarde is dat we kwaliteitsmaterialen leveren tegen de scherpste prijs en met advies op maat. Omdat we zoveel vloeren leveren, kunnen we gebruik maken van de scherpste inkoopvoorwaarden. We hebben vijf allround vloerenleggers en twee verkoopmedewerkers in dienst. Eén van onze werknemers heeft ruim 35 jaar ervaring in het leggen van vloeren Dit doet hij inmiddels niet meer, maar hij gaat naar mensen en bedrijven toe om advies te geven.’

Werken in een goede sfeer

‘Wij kunnen alles leggen en leveren en zijn bovendien dealer van ongeveer alle merken. We garanderen een strakke planning, goede service én plezier in ons werk! Regelmatig krijgen we van onze klanten te horen dat er vakwerk is geleverd in een leuke sfeer. Een 10 halen bij ambachtelijk werk is onmogelijk, maar we willen er zo dicht mogelijk tegenaan zitten. We meten daarnaast vloeren in en voeren inspecties uit.’ Lachend: ‘En als de klant vervolgens ons advies ook opvolgt, dan heeft hij sowieso een goede en passende vloer.’

“Een 10 halen bij ambachtelijk werk is onmogelijk, maar we willen er zo dicht mogelijk tegenaan zitten”

Showroom in Wijchen

‘Doe-het-zelvers zijn welkom in onze nieuwe showroom, maar ook de mensen die het liever uit handen geven. De showroom van ruim 1.000 m2 in Wijchen is er sinds 2021, daarvoor was dit een grote opslagloods. Hier zie je vloeren van alle soorten en merken. Wij delen het pand met Jelsan Meubels, waardoor mensen ook direct bijpassende meubels kunnen bekijken. De betrokkenheid van de mensen hier is groot, dat willen we graag zo houden en voortzetten.

Parket-Exclusief
Leegstraat 35
6645 BB Winssen
Tel: 0487 52 4814
www.parket-exclusief.nl

Tekst: Joep Peters Foto: Parket-Exclusief

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.