Search
Close this search box.

Op naar 2024

Terwijl we het oude jaar hebben uitgezwaaid en het nieuwe jaar verwelkomen, is het de moeite waard om eerst even terug te blikken voordat de plannen voor 2024 uitgewerkt op tafel belanden. Want iedere ondernemer weet dat ervaringen van gisteren de lessen van morgen vormen.

Anke Coopmans
Anke Coopmans

En wat een jaar was het! Met BCMW hebben we ontzettend leuke en leerzame bijeenkomsten gehad, zoals ons uitstapje naar het Europees Parlement in Brussel samen met de OVD, diverse bedrijfsbezoeken en natuurlijk het businessevent Ondernemer van het Jaar Maas&Waal 2023.

Eén conclusie staat voorop: ook in het jaar 2023 hebben we weer meer mogen leren van elkaar en diverse prachtige bedrijven in Maas en Waal bezocht en leren kennen.

Nu staan we aan het begin van het nieuwe jaar, klaar om de nieuwe uitdagingen en kansen met beide handen aan te pakken. Want de wereld om ons heen verandert, en wij veranderen daarin mee. In deze nieuwjaarseditie vieren we dus de prestaties van het afgelopen jaar, én kijken we met spanning uit naar de veranderingen die op ons af komen. Welke verassingen heeft het nieuwe jaar voor ons in petto?

Terwijl de Feestdagen zijn voorbijgevlogen, maken we ook graag van de gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor jullie bijdrage aan het afgelopen jaar. De Business Club Maas & Waal is er voor en door de Maas en Waalse ondernemers, waarbij samenwerking, verbinding en het delen van succes onmisbare elementen zijn. En dat doen we met z’n allen.

Namens het hele bestuur van BCMW wens ik jullie een ondernemend, succesvol en bovenal inspirerend 2024. Laten we samen blijven bouwen aan het ondernemerschap in onze regio.

We zien elkaar bij de Nieuwjaarsreceptie bij Winter Village Druten en kijk ernaar uit om samen met jullie het glas te heffen op het nieuwe jaar. Proost!

Anke Coopmans

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.