Search
Close this search box.

Nieuw leven

Bart van Kraaij
Bart van Kraaij

Beste leden,

De Business Club bestaat al ruim 30 jaar uit een hechte groep ondernemers uit het Land van Maas en Waal. We constateerden vorig jaar dat de uitstraling van onze vereniging niet meer past bij wie we zijn. Daarom heeft een enthousiaste groep leden hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl, inclusief nieuwe website, social media en een nieuwe lay-out van dit magazine. Afgelopen najaar presenteerde ik de nieuwe huisstijl aan onze leden en de komende tijd zal deze worden uitgerold. We zijn bijzonder trots op de samenwerking met onze leden, in het bijzonder Faassen Visuals en The Next Brand (verantwoordelijk voor de rebranding), Prode (verantwoordelijk voor onze nieuwe website) en Business Media 4All (verantwoordelijk voor dit magazine). Met deze vernieuwde eigentijdse uitstraling willen we laten zien dat we staan voor inspiratie, verbinding en netwerken in een informele sfeer.

De samenwerking met andere ondernemersverenigingen zullen we dit jaar ook anders invullen. We zullen bij elke activiteit telkens bekijken met welke clubs uit de regio we kunnen samenwerken. Met de Ondernemersvereniging Druten hebben we vorig jaar bijvoorbeeld het bezoek aan het Europees Parlement in Brussel als zeer positief ervaren en met Ondernemers Ontmoeten, De Gouden Ham en Verrassend Leeuwen blikken we terug op een zeer geslaagd evenement “Ondernemer van het Jaar”. Ongetwijfeld gaat er ook dit jaar weer een mooie zomerbarbecue plaatsvinden en de eerste voorbereidingen voor “Ondernemer van het Jaar 2024” zijn weer gestart. Maar ook naar de bedrijfsbezoeken binnenkort aan onze gewaardeerde leden Perfect Van Wamel en Carwash Druten kijk ik enorm uit!

Zowel onze eigen huisstijl als de samenwerking met andere ondernemersverenigingen wordt dus nieuw leven ingeblazen. En over nieuw leven gesproken… Op 11 januari zijn Sandrine en ik de trotse ouders geworden van onze zoon Bram. Moeder en kind maken het goed! Onze nieuwe gezinssituatie vraagt om een andere indeling van onze agenda’s. Voor mijzelf betekent dat concreet dat ik niet meer bij alle ondernemersactiviteiten aanwezig zal zijn en wat vaker voor ons gezin zal kiezen. Maar uiteraard blijf ik mij met veel plezier inzetten voor inspirerende netwerkevenementen voor onze leden. Graag tot binnenkort bij één van onze mooie activiteiten!

Bart van Kraaij

Voorzitter Business Club Maas en Waal

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.