Search
Close this search box.

Klanten Case Van Geleuken Infra door Business Building

Statement

Dankzij de ondersteuning van BusinessBuilding zijn we op de juiste koers gezet naar de professionalisering en groei van onze organisatie. Met Mark van Baal als Interim-Manager hebben we een stevig organisatorisch fundament gelegd, waarop we met het nieuwe MT verder kunnen bouwen.

Startsituatie

Bij Van Geleuken Infra (VGI) zijn de afgelopen 5 jaren hard gegroeid als familiebedrijf van zo’n 40 naar 135 werknemers. De ondergrondse inframarkt staat voor grote positieve uitdagingen met de voorgenomen energietransitie realiseerde we ons dat we moeten professionaliseren om met de groei van de markt mee te gaan en te kunnen profiteren van de mogelijkheden die ons worden geboden.

Aanpak

Na een gedegen audit is Mark begonnen bij de basis; waar staat onze onderneming voor en waar willen we staan in 2027. We hebben met elkaar een missie, visie en strategie gedefinieerd. Met de strategie voor ogen hebben we een organigram omschreven met de posities en de bijbehorende functieomschrijvingen die we nodig achten om onze doelstellingen te bereiken.

Resultaat

Het MT is compleet en heeft nu de juiste kwaliteit en kwantiteit. Ons Operationele team is op de juiste wijze georganiseerd en is klaar om ons project van procesoptimalisatie aan te pakken en daarmee grote efficiencyslagen te maken.

In een X-matrix hebben we concrete doelstellingen geformuleerd voor 2027, die worden ondersteund door jaarlijkse doestellingen waar we voor het bedrijf een functioneel bonus systeem aan hebben gekoppeld, zodat het voor het alle medewerkers duidelijk is wat onze speerpunten zijn en de route die we moeten afleggen om de resultaten in 2027 te bereiken.

Ben je nieuwsgierig geworden wat BusinessBuilding voor jou en je team kan betekenen, neem dan contact op met Mark van Baal Hij is te bereiken via 06-29544477 of mbaal@businessbuilding.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.