Search
Close this search box.

Lean in Business is een kwestie van doen

Wat is er mooier dan je klanten nóg beter te kunnen bedienen. Je werknemers nóg beter te laten functioneren. En ook de samenhang tussen jouw processen nóg verder te optimaliseren. Door te doen en te groeien. Maar dit structureel realiseren is nog best een uitdaging.

En dus is er Lean in Business. Een systema-tische verbeterslag die MKB-bedrijven naar een volgend niveau brengt.

In de huidige, voortdurend veranderende, wereld is het belangrijk dat MKB-ondernemers hier aandacht aan geven. Omdat verdienmodellen onder druk staan, processen uit het lood raken, mensen niet optimaal samenwerken of de ontwikkelen op technologisch gebied ontwrichtend werken. Maar hoe ga je hiermee aan de slag? Kreston Van Herwijnen Business Consultancy herkent dit en heeft precies om deze reden een dubbelslag gecreëerd: de Kreston VH Business Academy met de leermodule Lean in Business. Twee sessies intensief delen, samenwerken en leren tegelijk. Speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemers en verantwoordelijke managers. Maar pas op: er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Kreston Van Herwijnen
(www.krestonvh.nl/academy/
lean-in-business) en
meld je aan.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.