Search
Close this search box.

Juridisch advies, Legal projectmanagement, Incasso

Wij zijn Jurato

Onze bedrijfsjuristen zijn betrokken bij fusies en overnames, vastgoedtransacties, herstructureringen, begeleiding van reorganisaties of ICT- trajecten. Ons motto is ‘eenvoudig als het kan, gedetailleerd als het moet’. Wij staan voor contracten of procedures die strategisch creatief zijn. Recht voor z’n raap, soms tegendraads of zelfs eigenwijs. Zo behalen we het beste resultaat voor de ondernemer. Met een team van 18 medewerkers zorgen wij er voor dat de juridische zaken van onze relaties op orde zijn.

Eefje van Dongen Fotografie
Eefje van Dongen Fotografie

Juridisch advies

Tom van Oijen, directeur en sr. bedrijfsjurist: “Juridisch advies aan ondernemers is ons op het lijf geschreven. Wij zetten onze specialistische kennis in om de meest optimale koers te varen voor jouw onderneming. Dit gebeurt in begrijpelijke taal en met duidelijke adviezen. Door onze brede kijk op zaken, is onze raadgeving doordacht op alle fronten van de organisatie.”

Legal projectmanagement

Christiaan Kramer, directeur en sr. Bedrijfsjurist: “Omvangrijke juridische projecten pakken wij multidisciplinair aan, met een duidelijk doel voor ogen. Denk aan vastgoedprojecten, bedrijfsovernames (M&A), gerechtelijke procedures en herstructureringen. Onze specialisten werken nauw samen aan de hand van een slimme structuur en planning, waarbij duidelijke communicatie het sleutelwoord is van de organisatie.”

Incasso

Tom en Chris: “Onmisbaar in onze visie is incasso. Een team van incassospecialisten, juristen en advocaten staat klaar voor ondernemers. Wij weten als ondernemers zijnde hoe frustrerend het kan zijn als je facturen onbetaald blijven en dat dit mede voor cashflowproblemen kan zorgen. Ons team zorgt ervoor dat 94% van de facturen snel betaald wordt. Naast incasso bieden we ook debiteurenbeheer aan. Ook helpen we bij beslagleggingen en faillissementsaanvragen. Mocht je in een gerechtelijke procedure terecht komen, dan staat er een team van bedrijfsjuristen en advocaten voor je klaar.

Ons team

Het team van Jurato bestaat uit bedrijfsjuristen, incassomedewerkers en staff medewerkers. Jurato blinkt uit in een aantal expertises en werkt in vakteams. Door te combineren vormen wij een krachtige strategische partner voor iedere ondernemer.

Jurato; de totaaloplossing

Tom en Chris: “Vaak worden wij ingeschakeld wanneer er al een probleem speelt. Echter is het onze visie dat we op voorhand veel problemen kunnen voorkomen. Onze bedrijfsjuristen werken preventief met de visie van de ondernemer in het achterhoofd. Met onze missie: Juridische zaken uit handen nemen, met de toekomst van de ondernemer in het vizier. ‘Eenvoudig als het kan, gedetailleerd als het moet’ brengen we alle aspecten van het bedrijf in kaart. Wij stellen een rapportage op en doen aanbevelingen. Op deze manier heb je inzicht en verlaag je risico’s en daarmee de kans op juridische en financiële schade.”

Met ons sparren?

Ons contacten kan
via info@jurato.nl – 0318 – 860 323

www.jurato.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.