Search
Close this search box.

Dossier Circulaire economie: Beuningse Plasloop 2024: Vitaal samen rondom de Beuningse Plas

Op 6 oktober 2024 wordt de Beuningse Plasloop georganiseerd, een jaarlijks hardloopevenement in Beuningen, Gelderland. De Beuningse Plasloop trekt zowel enthousiaste hardlopers als ondernemers die van een sportieve uitdaging houden. De editie in 2023 was zeer geslaagd en startte met een mooie kidsrun en groot aantal deelnemers.

Ondernemersrun

Een bijzonder onderdeel van de Beuningse Plasloop is de Jack Muller Ondernemersrun. Deze run maakt deel uit van zowel de 5 km als de 10 km wedstrijdloop. Ondernemers strijden om een wisselbeker en kunnen zich inschrijven vanaf 1 augustus aanmelden via www.beuningseplasloop.nl.

Samen sportief genieten van een prachtige loopervaring!

Uitdagend in groene omgeving

De Beuningse Plasloop voert deelnemers langs de Beuningse Plas en door het groene landschap, Het parcours biedt zowel uitdaging als mooie vergezichten.

Trainen met de Leefstijlclub

De leefstijlclub Beuningen (onderdeel van www.dehofstedebeuningen.nl) bekend om zijn professionele begeleiding, biedt startende lopers een geweldige kans om zich voor te bereiden voor deelname aan de www.beuningseplasloop.nl .Met een korting van maar liefst 20% op het reguliere tarief start vanaf juli een beginnerscursus om straks fit aan de start te staan van de 5KM hardloopwedstrijd.

Inschrijven en meer informatie

Wil je meedoen aan de Beuningse Plasloop of meer informatie? Bezoek dan de officiële website van de Hardloopvereniging Beuningen voor details en vanaf 1 augustus kun je jezelf en/of samen met je collega’s aanmelden via www.beuningseplasloop.nl

Trots op onze partners en vrijwilligers.

De Beuningse Plasloop 2024 wordt ondersteund en mogelijk gemaakt door veel vrijwilligers en sponsoren. Zonder hen geen Plasloop, maar de gezamenlijke focus op bewegen en vitaliteit maakt editie 2024 weer top mogelijk. Dank daarvoor.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.