Search
Close this search box.

JEE-O Golden Suite Papendal

Waar design en sport samenkomen

In Hotel Papendal is een bijzondere kamer geopend; de JEE-O Golden Suite. Voorzien van luxe design badkamerelementen van JEE-O Unique Bathrooms in matgoud en met subtiele verwijzingen naar de topsport.

Geen overnachting maar een beleving
Wat deze Golden Suite zo bijzonder maakt is de link van design naar sport. Het is een totaalbeleving van luxe, rust en inspiratie. Goud staat voor het hoogst haalbare, the best of the best. De beleving in de JEE-O Golden Suite sluit daar naadloos op aan. Aan álles is gedacht en het gevoel van luxe is tot in de kleinste details doorgevoerd; van prachtig bedlinnen en zachte kussens tot een knisperend haardvuur en goed gevulde minibar. De suite is natuurlijk voorzien van de luxe JEE-O designelementen zoals het vrijstaande bad, de luxe douches, waskommen en kranen. Van hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen, uitgevoerd in een matgouden finish.

De entourage kent subtiele verwijzingen naar topsport en de Olympische Spelen in het bijzonder. Die zie je terug in de verlichting en in een unieke wanddecoratie bestaande uit medailles van diverse goudkleuren. Hier hangen, symbolisch, alle goudenmedaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokyo. Maar het meest bijzondere is toch wel het Artwork van Pablo Lücker, speciaal gecreëerd voor, en gemaakt ín de JEE-O Golden Suite. gescherpte coronamaatregelen. Desondanks heeft niemand minder dan Niek Kimmann, Olympische goudenmedaillewinnaar BMX op de Spelen in Tokyo, de JEE-O Golden Suite officieel geopend.

Sport en design vinden elkaar
Het contact tussen JEE-O en Papendal gaat al een aantal jaren terug en vindt zijn oorsprong in de BMX Sport. Lammert Moerman, CEO van JEE-O International en tevens oud BMX’er, is al jarenlang partner van de BMX-sport op Papendal. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan, onder andere met Laurens van Waardenburg, Manager Events Papendal. Met de introductie begin dit jaar van de slimline serie in matgoud, en de voorbereidingen op Papendal voor de Olympische Spelen in de zomer, werd het tijd de gouden lijntjes met elkaar te verbinden. En zo is het idee van de JEE-O Golden Suite ontstaan.

Upgrade Hotel Papendal
Deze prachtige Suite is een mooie toevoeging voor Hotel Papendal als volwaardig speler op de leisure markt. Want naast de vele sportactiviteiten, grote (zakelijke) bijeenkomsten en events, is Hotel Papendal ook voor individuele hotelgasten een fantastische accommodatie om te verblijven. In een bosrijke omgeving, op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem en met voldoende mogelijkheid tot cultuursnuiven in de regio. Een onontdekte parel op de Veluwe.

Meer informatie
Voor meer informatie over de producten van JEE-O International en dealer
informatie ga naar de website:
jee-o.com

Foto’s: Bram Kahmann
Impressie JEE-O Golden Suite Papendal

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.