Search
Close this search box.

HKS Tiel en Hoppenbrouwers delen dezelfde ambities

Duurzaamheid. Een begrip waar niemand in deze tijd omheen kan. Waar wij, als Hoppenbrouwers, ook niet omheen wíllen! Circulair ondernemen, CO₂ reductie, energietransitie staan hoog op de maatschappelijke agenda en verwezenlijken we niet alleen binnen onze eigen organisatie maar passen we ook graag toe om de duurzaamheidsambities van onze klanten te realiseren.

Wij zijn dan ook trots dat we al verschillende jaren als ‘vaste’ installateur werkzaamheden voor recyclingsbedrijf HKS in Tiel mogen uitvoeren. Met in totaal 13 vestigingen in Nederland, België en in het Verenigd Koninkrijk zijn ze marktleider en dus geen kleine jongen binnen de branche. Zij verzamelen, distribueren, scheiden, sorteren en verwerken ferro, non-ferro en elektronica.

Een wereld te winnen op het gebied van recyclen

Brede samenwerking

Technisch Projectmanager HKS, Emil Bregita spreekt zijn waardering uit over de betrokkenheid van de medewerkers van Hoppenbrouwers want het recyclen en verwerken van het afval (o.a. autosloopbedrijven) is een zeer complex proces wat continue aanpassingen in de procedures eist. Meedenken en niet direct tevreden zijn, is dan ook een must om je doelen te halen.

De werkzaamheden die Hoppenbrouwers uitvoert bij HKS zijn uiteenlopend en hebben betrekking op zowel E als W. Zo worden alle voorkomende elektrotechnische- en bekabelingswerkzaamheden ten behoeve van de besturingskasten opgepakt. Thermografische en NEN3140 inspecties worden uitgevoerd en de daaruit geconstateerde punten worden opgelost. Het afgelopen jaar is de complete verlichtingsinstallatie vervangen door LED. Verder is er onlangs opdracht gegeven voor het uitbreiden van de terreinverlichting en is er op het gebied van brandbeveiliging een contract van 5 jaar afgesloten betreffende de sprinkler installatie.

Nieuw software programma voor sorteerlijn

Voor allerlei vraagstukken op het gebied van software wordt er een beroep gedaan op de afdeling Industriële Automatisering van de vestiging in Afferden. Zo is er een nieuw programma geschreven voor een productielijn om de materialen op deze sorteerlijn beter te spreiden. Aangezien de oorspronkelijke besturingskast zich in een stoffige omgeving bevond, is deze opnieuw op een andere plek geïnstalleerd.

Trots zijn wij op deze samenwerking tussen Hoppenbrouwers Techniek Afferden en HKS.

KRESTON VAN Herwijnen Krachtige hereniging van Martin!

Martin is weer volledig terug op zijn vertrouwde plek bij Kreston Van Herwijnen! Ná acht maanden tijdelijk de rol van directeur bij Register Belastingadviseur te hebben vervuld, heeft Martin weer zijn volledige focus in Tiel en omgeving. Daar waar hij zijn passie voor ondernemerschap en zijn expertise in volle overtuiging kan laten zien.

Martin’s hernieuwde aanwezigheid heeft binnen onze muren voor een feestelijke ambiance gezorgd. We hebben de gelegenheid aangegrepen om zijn terugkomst te vieren en hem te bedanken voor zijn onvermoeibare inzet en waardevolle bijdragen tijdens zijn eerdere rol.

Als ondernemersfamilie bij Kreston Van Herwijnen verwelkomen we Martin met open armen terug en kijken we uit naar zijn voortdurende inzet om onze klanten samen verder te voorzien van hoogwaardig advies en uitmuntende service.

Vantienen: Succesvolle open dagen bij 50 jaar jubileum

In een bruisende sfeer van gastvrijheid en koffiepassie organiseerde vantienen op 3 en 4 juni twee onvergetelijke open dagen. Vanwege Covid heeft de opening van het nieuwe pand in 2021 geen door gang gevonden en was het een mooi moment dit te combineren met het 50 jaar bestaan jubileum.

Voor de zaterdag waren relaties en familie uitgenodigd en de zondag was er voor iedereen die de koffiebeleving en passie wilde ervaren. Dit evenement was bedoeld als een blijk van waardering voor de klanten en het bredere publiek dat vantienen al die jaren heeft gesteund.

Mocht u het gemist hebben, u blijft welkom en de koffie staat klaar.
Team vantienen

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.