Search
Close this search box.

Het belang van veilig ondernemen

Je bedrijfspand, je droom, in vlammen zien opgaan? Je moet er niet aan denken. Je pand in puin en je inventaris weg door inbraak? Daar zit je niet op te wachten. Misschien dacht je dat het jou, als kleine onderneming, niet zou overkomen. Maar wist je dat bijna veertig procent van het mkb weleens met een inbraak te maken krijgt? En dat er het afgelopen jaar 3.617 ondernemers getroffen zijn door een brand.

Twan Kesseleer (Projectleider team Beveiliging) is van mening dat Mkb’ers een goede beveiliging vaak onderschatten: de materiële schade kan hoog oplopen, maar ook psychisch leed moet niet onderschat worden. Bedrijfsbeveiliging is zoveel meer dan de deur achter je op slot draaien. Het lijkt een grote investering, maar het levert veel op.

Bedrijfsbeveiliging op maat

Het idee dat onbevoegden niet zomaar door jouw toegangspoortjes kunnen komen, geeft je even wat meer rust. En om ongenode gasten buiten de deur te houden, houd jij je pand 24/7 in de gaten. Niet door het zelf in het holst van de nacht te bezoeken, maar met slimme beveiligingsoplossingen. Hebben inbrekers het lef om jouw terrein of pand binnen te komen? Dan staat alles op beeld. De meeste camera’s werken tegenwoordig met een live feed, zodat je thuis alles in de gaten kunt houden. De meeste geavanceerde camera’s kunnen draaien, inzoomen en zelfs kentekens herkennen. Hoppenbrouwers geeft jou dat veilige gevoel met moderne beveiligingssystemen- en technieken.

Kundig advies over de te nemen stappen

De beste beveiligingsoplossing is afhankelijk van jouw vraag, wensen en gewoontes. En natuurlijk van het type pand of organisatie. Zo vragen een loods, villa, flatgebouw, zorginstelling en winkelpand om compleet verschillende beveiligingssystemen. Daarom adviseren wij kundig over de te nemen stappen en installeren wij niet alleen maar jouw beveiligingssysteem.

‘Elke organisatie, type pand vraagt een op maat gemaakte beveiligingsoplossing’

Beveilig je bedrijf beter dan Fort Knox

Twan licht de werkwijze van zijn team toe. “Veilig ondernemen doe je op verschillende niveaus. Een goed doordacht beveiligingsplan is voor ieder bedrijf verschillend, of je nu een eenmanszaak hebt of een kantoorpand met tweehonderdvijftig medewerkers. Om je op weg te helpen, maken we stappenplannen voor verschillende scenario’s. Onze specialisten zijn in staat om beveiligingsinstallaties van ontwerp tot installatie te realiseren. Wij denken graag met je mee. Welke beveiligingsinstallatie bij jou past, wordt aan de hand van jouw situatie bepaald. Afhankelijk van de wensen kunnen wij een compleet en op maat gemaakt beveiligingssysteem ontwerpen, installeren en onderhouden”.

‘Hoppenbrouwers Afferden heeft een compleet team Beveiliging’

Jouw partner in bedrijfsbeveiliging

Hoppenbrouwers heeft de kennis en de veelzijdigheid op het gebied van beveiliging van een grote organisatie, maar ook de korte lijntjes zoals je die verwacht bij een kleine onderneming; de klant heeft bij ons één contactpersoon. Hierdoor kunnen wij snel schakelen binnen onze organisatie en hebben we voor ieder vraagstuk een oplossing. Landelijk werken er binnen Hoppenbrouwers 125 collega’s gespecialiseerd in beveiliging waardoor kennisoverdracht én back-up van andere vestigingen gewaarborgd is.

In de Maas en Waalse regio is de vestiging in Afferden uw aanspreekpunt. Zij hebben een compleet team met uitstekende kennis en ervaring op het gebied van beveiliging. Van advies tot onderhoud en van inbraaksignalering, branddetectie en camerasystemen tot aan toegangscontrole.

Erkend in inbraakbeveiliging en branddetectie

Met onze jarenlange ervaring in beveiliging kunnen wij voor iedere situatie met de beste beveiligingsoplossing komen. Hoppenbrouwers is een erkend BORG technisch inbraakbeveiligingsbedrijf maar ook een erkend branddetectiebedrijf. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de installaties voldoen aan alle wettelijke eisen.

Service en onderhoud

Jij wilt altijd op jouw beveiligingssystemen kunnen rekenen. Snappen we! Wij zorgen ervoor dat onze installaties in topconditie blijven. Met een onderhoudscontract kun jij rekenen op periodiek onderhoud en brengen wij jou op de hoogte van de status van het beveiligingssysteem. En zijn er storingen? Dan staan we 24 uur per dag voor je klaar.

Houd met ons ongewenste bezoekers weg en brandhaarden beperkt. Wees veilig met Hoppenbrouwers. Wilt u meer info? Bezoek onze website: www.hoppenbrouwerstechniek.nl. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met de vestiging Afferden 0487-585100.

Van Heemstraweg 47,
6654 KD Afferden
Tel 0487-585100
www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.