Search
Close this search box.

Carwash Druten Ontzorgt, biedt Gemak & denkt mee!

Carwash Druten is een bedrijf waar service op nummer 1 staat. Tevens is Marien Verhaaf een betrokken ondernemer, die voorop staat bij samenwerkingen en maatschappelijke initiatieven. Het lid zijn van BCMW past dan ook helemaal bij hem. De maandelijkse ontmoetingen bieden een vertrouwd netwerk met gezelligheid.

Carwash Druten biedt een totaalpakket voor de zakelijke markt:

1. Complete schoonmaak inclusief interieurreiniging

De autowasstraat van eigenaar Marien Verhaaf gevestigd in Druten biedt drie verschillende wasprogramma’s: Intensief, Normaal en Basis. De wasboxen zijn 24 uur per dag beschikbaar en op verzoek haalt Carwash Druten ook de auto’s op bij het bedrijf. Tevens biedt het team van Marien aan een complete interieurreiniging. Heeft u bijvoorbeeld een chauffeurswissel bij uw bedrijf? Wij maken de bus helemaal compleet schoon, zodat de nieuwe berijder weer enthousiast start in een totaal schone bus. Succes gegarandeerd.

2. Verhuur van auto’s en busjes

Verhuur van auto’s en busjes tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Voorloopauto service

Carwash Druten denkt met u, als ondernemer, mee. Heeft u een medewerker, die wacht op een nieuwe leaseauto of nog geen vaste aanstelling heeft, maar wel een auto nodig heeft? Maak dan gebruik van de voorloopauto service, die wij u bieden. U kunt hierdoor flexibel ondernemen.

Industrieweg 43, 6651 KR Druten
Telefoon 0487 50 35 78
E-mail info@carwashdruten.nl
Neem vrijblijvend contact met ons op
Openingstijden
Ma t/m za van 08.00 – 18.00 uur
Zondag van 10.00 – 16.00 uur
www.carwashdruten.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.