Search
Close this search box.

Hans Dekker Automobielen

Hans Dekker automobielen

Hans Dekker Automobielen in Wijchen stelde deze testdag veel pk’s ter beschikking. De testrijders waren zeer gecharmeerd van deze drie auto’s te weten de Mercedes EQS 450+, de Audi Q3 Sportback 45 TFSle Hybride en de Audi RS6.

Mercedes EQS 450+

De Mercedes EQS 450+ is een toonbeeld van luxe en technologie. Deze volledig elektrische sedan is uitgerust met een krachtige elektromotor en biedt een indrukwekkende actieradius van meer dan 600 km. De EQS 450+ beschikt over een hyperscreen infotainmentsysteem, dat bijdraagt aan een naadloze rijervaring. Het verbruik is efficiënt met een gemiddelde van 16,5 kWh/100 km. De auto biedt ook een snellaadfunctie, waardoor de laadtijd tot slechts 29 minuten wordt beperkt. De Mercedes EQS 450+ is in Nederland op de markt sinds september 2021 en kost rijklaar € 129.297.

Audi Q3 Sportback 45 TFSI e Hybride,

Een compacte SUV die luxe en efficiëntie combineert. Deze plug-in hybride is uitgerust met een 1.4 TSI motor en een elektromotor, die samen een indrukwekkend vermogen van 245 pk leveren. De auto biedt een elektrische actieradius van ongeveer 50 km, ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer. Het interieur is rijk aan technologie en de sportstoelen zorgen voor optimaal comfort met een gecontroleerd en stabiel rijgedrag. Audi Q3 Sportback 45 TFSI e Hybride is leverbaar vanaf € 48.400, –

Audi RS 6

De Audi RS is een auto die prestaties en functionaliteit combineert. Met zijn gespierde carrosserie en snelheid die vergelijkbaar is met die van vele superauto’s, biedt de RS 6 een unieke rijervaring. Onder de motorkap zit een 4.0-liter twin-turbocharged V8 motor die maar liefst 600 pk levert. Hoewel de brandstofefficiëntie te wensen overlaat, maakt de adembenemende prestatie dit ruimschoots goed. De Audi RS 6 heeft een prijs die begint bij € 192.918.

www.hansdekker.eu

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.