Search
Close this search box.

CaseMarketing viert 10-jarig jubileum

CaseMarketing bestaat 10 jaar en daar is eigenaresse Suzan van Heck super trots op. Samen met Evi zorgt ze voor een betere vindbaarheid in Google voor talloze klanten in uiteenlopende branches. CaseMarketing is namelijk gespecialiseerd in bedrijven goed vindbaar maken in Google.

CaseMarketing viert 10-jarig jubileum

Suzan van Heck is met 20 jaar ervaring als (online) marketeer in het bedrijfsleven een echte google specialist.

Klantendag

Suzan en haar team organiseren regelmatige speciale klantendagen. Een leuke, gezellige dag met een educatief programma en heerlijk eten. CaseMarketing is een online marketingbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in adverteren in Google (Google Ads).

Wil je meer weten over de diensten van
CaseMarketing en de klantendagen?
Ga dan casemarketing.nl

Inspiratie On Stage

Speciaal voor u, organiseert Bogerd Druten een top business event op dinsdag 10 oktober 2023.

Voor een zeer scherp tarief van € 99,00 heeft u een dag vullend programma met 3 inspirerende sprekers, break-out sessies en volledig verzorgde catering.

Wat denkt u van sporticoon en de succesvolste olympiër aller tijde Ireen Wüst en uit eigen regio, Carola Rodrigues als spreker over authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Coen Bertens over klanthousiast motiveren en inspireren.

En op de actualiteit van nu ingespeeld, geeft Myrna Pruijn met haar praktijkervaring tips & tricks hoe ChatGPT en AI in te zetten in jouw dagelijkse leven.

Kortom een dag om niet te missen.
Reserveer via
www.bogerddruten.nl want vol = vol.

Vier de winter in Appeltern!

Bij Appeltern Adventure Gardens is veel veranderd het afgelopen jaar. Naast de naam, de verrijking van de tuinen en de toevoeging van extra natuurlijke spelelementen voor kinderen, zijn ook de openingstijden verruimd. Komende winter blijven we open en laten we zien dat het ook in het koudste seizoen heerlijk is om in ons tuininspiratiepark te vertoeven. 

Naast het uitgestrekte tuinenpark zijn er diverse sfeervolle accommodaties in Appeltern Adventure Gardens, geschikt voor de ontvangst van 10-200 personen. Wist je dat je in ons park ook jullie verwarmende kerstborrel of een magische nieuwjaarsreceptie kunt organiseren? Of dat je het park exclusief kunt afhuren voor je personeel of klanten? Heb je interesse om jouw winter-event te vieren middenin de natuur? Kijk dan zeker op: www.appeltern.nl/nl/park_bezoeken/groepen/kerstborrel/

Save the date: 3 en 5 oktober 2023

Op 3 en 5 oktober 2023 organiseert Kreston Van Herwijnen een informatieve middag in het kader van personenvennootschappen (eenmanszaak, VOF en maatschap). Dit is vooral interessant als je onderneemt vanuit een eenmanszaak of VOF. Tijdens deze work-update praten Bas (belastingadviseur) en Willem (jurist) je bij over personenvennootschappen. Ze bespreken de basisprincipes van deze personenvennootschappen, zoals welke regels er zijn met betrekking tot vertegenwoordiging en hoe je een personenvennootschap kunt gebruiken om een samenwerkingsverband met iemand aan te gaan. Verder wordt verteld wanneer het interessant is om je onderneming in te brengen in een besloten vennootschap (B.V.).

Klinkt dit je interessant in de oren? Houd dan onze website in de gaten voor meer informatie en voor de aanmeldmogelijkheid. Zien we je op 3 oktober in Tiel of 5 oktober in Gendt? www.krestonvh.nl/evenementen

Adviba voor smart wonen en rolluiken met slimme motoren.

Voor €70,= kun je alle afstand bediende Somfy producten ook met je telefoon bedienen inclusief je Velux afstand bediende producten 1 product voor al je 20 Somfy Velux producten.

Adviba, lid van de Business Club Maas & Waal adviseert u graag over de mogelijkheden. www.adviba.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.