Search
Close this search box.

Midzomeravond 21 juni

De zomerbarbecue OMW was druk bezocht

Een heerlijke avond met ruim 120 ondernemers, gastvrij ontvangen bij prachtig verbouwde locatie van Riverside Outdoor & Events, op een van de mooiste plekken in het Land van Maas & Waal met een groots uitzicht op recreatiegebied De Gouden Ham. Het bestuur van OMW maakte de shortlists bekend voor de Ondernemer van het Jaar, Talent Award en De Gouden Kraaij 2023. Altijd spannend en op 16 november a.s. is de feestelijke bekendmaking van de winnaars in Bogerd Druten.

Op bezoek bij Van Raaij Groenverzorging.

Na de zomer zijn we gestart met een interactieve bijeenkomst bij Van Raaij Groenverzorging. We werden hartelijk ontvangen door de gehele familie van Raaij, waarna we een presentatie kregen van het ontstaan van hun organisatie tot aan de huidige nieuwbouw voor hun 2e vestiging in Hengelo. Aansluitend kregen we een rondleiding door het pand en over het terrein. Met ruim 600 machines een indrukwekkend gezicht. Tijdens de afsluitende borrel heeft iedereen weer goed kunnen bijpraten. Al met al een geslaagde bijeenkomst! Let’s go Green!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.