Search
Close this search box.

Brinks Coffee Roasters en Maas&Waal

Hallo! Wij zijn Brinks Coffee Roasters en helpen jou bij het creëren van tevreden medewerkers, gasten en vrienden met onze heerlijke koffie. Opgericht in Maas & Waal zijn we nauw verbonden met deze levendige regio. We zijn er trots op dat wij al honderden lokale ondernemers bedienen met onze smaakvolle koffie, zowel voor kantoren als horecagelegenheden.

Het ondernemersklimaat in Maas&Waal draait om elkaar helpen en versterken, daarom zijn we lid van de Business Club Maas & Waal. Lokale betrokkenheid is dan ook belangrijk voor ons en mede door het winnen de Rabobank Talent Award in 2017 in Druten, zijn wij bij vele ondernemers in Maas & Waal gelukkig al bekend.

Als we nog niet bij jou bekend zijn, komen we graag langs voor een kennismaking en een heerlijke koffieproeverij. Maak een afspraak met ons via hallo@brinkscoffeeroasters.nl of bel ons op 073-720 07 21 en dan bespreken wij graag, hoe wij als lokale ondernemers, elkaar kunnen versterken.

Hoe helpen wij jou?

Bij Brinks Coffee Roasters geloven we in groei en succes samen met onze klanten. We zijn dé plek voor alles op het gebied van koffie en thee. Van koffie en koffieapparatuur tot barista-training en verschillende gerelateerde producten, wij hebben de expertise in huis om jouw goed te helpen.

Door met ons samen te werken, krijg je dan ook toegang tot ons professionele team dat de koffie-ervaring binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Verder onderscheiden wij ons, uiteraard, door onze unieke eigen gebrande koffieblends. Na jaren ontwikkelen bevinden onze koffieblends zich precies op het perfecte smaakpunt om een breed publiek toegang te geven tot premium kwaliteit koffie. Dit zijn niet de makkelijkste koffies om te branden maar wel de koffies die tot veel succes bij ons klanten hebben geleid.

Onze koffies zijn dan ook het beste te omschrijven als vol en rond van smaak met uitdagende smaaktonen maar toch een toegankelijk karakter. Koffies die je moet proberen!

Wie zijn jou succesvol voorgegaan?

Sinds 2015 hebben we meer dan 1000 toonaangevende bedrijven, restaurants en hotels geholpen met het neerzetten van het beste koffieconcept. Naast veel bedrijven in Maas & Waal en restaurants in Nijmegen en omgeving leveren we ook aan gerenommeerde namen zoals het Van Gogh Museum, Ajax Champions Lounge, Schaap Citroen Juweliers, Oger, The Harbour Clubs en vele anderen. We hebben oplossingen voor elke situatie, groot of klein.

Exclusieve aanbieding voor maximaal 20 bedrijven uit de regio!

Speciaal voor een vliegende start van 2024 willen wij maximaal 20 bedrijven uit Maas & Waal en de regio Nijmegen een exclusieve nieuwjaarsaanbieding doen! LET OP! Er zijn slechts 20 beschikbare plekken en deze actie is geldig tot en met 31 januari 2024. Dit is wat je krijgt:

Een gratis koffieproeverij op jouw bedrijf, waarbij je onze unieke koffieblends kunt proeven. Zo kun je genieten van heerlijk kruidige, chocolade- en nootachtige koffies, maar ook van wat zoetere en frissere melanges. En als je het leuk vindt om minimaal 1 jaar onze koffies te schenken in je bedrijf, krijg je:

  • €250,- gratis Brinks Coffee producten naar keuze
  • Gratis barista training voor personeel (aantal mensen in overleg)

Maak direct een afspraak via
hallo@brinkscoffeeroasters.nl of
bel ons op 073-720 07 21

Veldweg 26 – 5321 JE Hedel – www.brinkscoffeeroasters.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.