Search
Close this search box.

BCMW: januari 2022

Het einde van het jaar nadert. En dat is altijd een goed moment om even terug te blikken. Wat gebeurde er in 2021 ? En wat waren de thema’s, uitdagingen en oplossingen? We hebben, ondanks alle perikelen in de wereld en de vele beperkingen toch een mooi gevarieerd maar beknopt programma weten neer te zetten. 2021 is niet ons mooiste, inspirerende en gezelligste jaar geweest. 2021 was ook ons jubileumjaar. Door alle Corona regeltjes was het niet mogelijk om dit op gepaste wijze te vieren en dus hebben we nog een mooi feest in het vooruitzicht.

Dat is nog eens een mooie stip op de horizon waar we positief naar uit kunnen kijken.
Met de avond lockdown tot half januari en alle overige beperkingen, zal de start van 2022 ingetogen zijn. Dit in combinatie met inflatie die naar verwachting flink hoger zal uitpakken is de verwachte economische groei ten opzichte van een prima derde kwartaal 2021 beperkt.

Het is dan ook van groot belang om te blijven samenwerken en met elkaar het gesprek aan te gaan. Dit blijft een belangrijke pijler onder het bestaansrecht van BCMW. Dit jaar konden we af en toe weer bij elkaar komen, maar stonden we ook nog veel digitaal met elkaar in verbinding. Zodra het weer kan, gaan we uiteraard weer verder met het organiseren van activiteiten waar we elkaar weer “live” kunnen zien en spreken. Als bestuur hebben we dat toch echt wel het meeste gemist.

Wij wensen u en uw dierbaren alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar vol inspiratie, innovatie en samenwerking!

Inhoud

• CByte: Groeien dankzij digitalisering
• Micrel: Vanuit de Randstad verhuizen naar het mooie Maas en Waal.
• Roc Rivor: Het beroep van vandaag is het beroep van morgen niet meer
• your ict: Wel of geen cloud
• Business flitsen
• Maikel Rubens deelt zijn kennis over het aannemen van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.