Search
Close this search box.

Untamed Travelling voor de vierde maal uitgeroepen tot beste reisaanbieder

Tijdens het Reisgala worden traditioneel de Vakantie Awards uitgereikt, beter bekend als de Oscars van de reiswereld. Ook dit jaar viel Untamed Travelling in de prijzen. Na eerdere awards in 2015, 2019 en 2020 ging de maatwerkspecialist er met de Award voor Avontuurlijke vakanties 2023 er vandoor. Directeur Jozef Verbruggen reageert met trots op deze erkenning.

“Het betekent ontzettend veel voor mij dat we dit jaar opnieuw in de prijzen zijn gevallen. Naast de enthousiaste reviews die we van onze klanten krijgen, is de waardering van de reisbranche voor ons van ongekende waarde vanwege het vertrouwen in onze vakkennis en creativiteit die daaruit spreekt. Deze award is een kroon op ons werk en we hopen dat daardoor nóg meer reizigers de wereld op Untamed wijze ontdekken, waarbij geen avontuur onmogelijk is of wens te gek.”

Hoe is het allemaal begonnen?

“Na een tijd te hebben gegidst in Kameroen ging ik in Vlaanderen aan de slag met een reisbedrijf. Al snel ben ik naar Nederland gegaan en heb ik in 2001 in Maas en Waal met mijn partner Gerard Kistemaker Untamed Travelling opgericht. Hij was accountant en ik ben ondernemer. Accountancy is de ruggengraat van een onderneming terwijl ik mij totaal niet interesseer voor cijfers. Ik wilde de wereld die ik in Afrika had gevonden delen via onze reisorganisatie. Door luxe maatwerkreizen met passie en beleving aan te bieden, om bestemmingen op een authentieke manier te leren kennen, weg van de massa en altijd met aandacht voor duurzaamheid.”

Inmiddels bestaat het team van Untamed uit meer dan dertig medewerkers en bieden zij avontuurlijke vakanties over de hele wereld aan. De accommodaties variëren hierbij van basic tot topklasse, maar steeds met een vijfsterren beleving in het achterhoofd.

“Het gaat bij ons om de beleving en het avontuur. Luxe draait allang niet meer om de gouden kranen en het zilveren bestek. De persoonlijke service die we bieden, lodges in the middle of nowhere waardoor reizigers echte exclusiviteit kunnen ervaren. Onze gasten willen op plekken komen waar weinig anderen hen zijn voorgegaan. Dat exclusieve stukje van de wereld, wat het daardoor een onvergetelijk avontuur maakt. Where the world can’t find you…”

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.