Search
Close this search box.

Mooi wonen hoeft niet duur te zijn

De dagen worden korter, we leven in deze tijd van het jaar steeds meer binnen. Dat maakt dat oktober sinds jaar en dag dé maand is waarin er extra aandacht is voor het interieur. Elk najaar worden de nieuwe collecties uitgebracht en de trends van komend jaar gepresenteerd. Er zijn veel woonbeurzen te bezoeken, maar waarom ver gaan als er praktisch om de hoek inspirerende woonwinkels te vinden zijn? Met de mooiste designmerken bij Eltink Interieurs en de zeer diverse meubelstijlen van Oosterbaan Living en Zen Lifestyle is er voor elke smaak en portemonnee veel te vinden. Bij Zen Lifestyle wordt op niet minder dan 15.000 m2 met 10 woonstijlen een totale woonbeleving gegeven. Het is een inspirerende plek waar er voor iedereen iets moois te ontdekken valt.

“Zen Lifestyle biedt stijlvolle meubelen in ieder segment. Zo leveren we stoelen van 49 euro maar ook van 490 euro,” vertel Rogier Oosterbaan. “We werken veel met modellen die speciaal door Zen-lifestyle ontworpen zijn en rechtstreeks van de fabrikant komen. Zo kunnen we inspelen op de vraag die er is en de meubels tegen schappelijke prijzen aanbieden.”

Rogier en Frans Oosterbaan
Rogier en Frans Oosterbaan

Stijlvol en betaalbaar

De stijl is een mix van Scandinavisch en Italiaans: rustig, stijlvol in natuurlijke kleurschakeringen. Steeds vaker kiezen mensen voor lichte crèmekleurige tinten, ook bij de keuze van een bankstel. En dat kan ook heel goed. Met de uitwerking in velours bijvoorbeeld hoef je niet bang te zijn voor vlekken. De stof is eenvoudig schoon te maken. Naast de vaste collectie wordt tevens veel maatwerk geboden. Kasten en tafels zijn tot op de centimeter nauwkeurig volledig op maat te maken.

Grote diversiteit

Zen Lifestyle herbergt veel verschillende stijlen. De Uniques collectie heeft unieke stukken van over de hele wereld. Het zijn fairtrade meubelen die uit gerecycled hout worden gemaakt. Elk stuk is uniek en ademt een warme authenticiteit en zijn alleen bij Zen Lifestyle te vinden. Daarnaast is er het Zen Loft label. “We merkten dat de klanten die al jarenlang bij ons hun interieur items kopen met ons mee zijn gegroeid. De vraag naar mooiere materialen werd groter. Om in deze behoefte te voorzien hebben we Zen Loft op de markt gebracht. Daarmee kan net dat stapje meer worden gezet, zonder dat het de high end prijzen van bijvoorbeeld Eltink raakt.”

Landelijke interesse

Het doordachte winkelconcept trekt de aandacht: klanten komen vanuit heel Nederland naar Wijchen voor de meubels van Zen Lifestyle. De stijl die de Zen ontwerpers ontwikkelen spreekt de mensen aan. De uniciteit van de Uniques collectie zijn al ruim 20 jaar gewild. “We zien dat als artikelen goed zijn, de vraag onverminderd groot blijft. De hot items verkopen zichzelf als het ware. Dat zegt veel over het werk van onze collega’s en de inzichten van onze inkopers. Zij zorgen ervoor dat elke stijl, of dat nu Loft, Industrieel, Hotel Chique, Modern, Organic, Japandi, Scandinavisch of een van de andere stijlen is die we aanbieden, in de smaak valt bij een groot publiek. Daar mogen ze best trots op zijn.”

Laat je inspireren

Je vindt Zen Lifestyle op de Woonboulevard Wijchen aan de Graafseweg in Wijchen.

Thuis alvast een kijkje nemen? Kijk dan op www.zen-lifestyle.nl.

Tekst: Chantal Fransen
Fotografie: Zen Lifestyle

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.