Search
Close this search box.

Marjo Hypnozorg

Marjo van Hummel heeft één grote passie. Mensen helpen aan een gezonde mentale en fysieke gezondheid. Zij werkt samen met haar cliënten en helpt hen vanuit haar praktijk aan de Schoolstraat in Beuningen.

Heeft u last van een angst- of eetstoornis, een verslaving of wordt u of uw kind gepest? Marjo gaat met u aan de slag en uitein-delijk bent uzelf degene, die de klachten oplost. “We gaan op zoek naar de delen van de klacht, die vaak in het on-derbewustzijn zich bevinden .” vertelt Marjo.

Marjo helpt haar cliënten om, door middel van hypnotherapie, problemen meteen psychische oorzaak te bestrijden en op te lossen. “Hypnose is al eeuwen een be-proefd middel om verandering te creëren”,vertelt Marjo. “Het is een kunstmatig gecreëerde staat van bewustzijn waarin je ontspan-nen bent en geconcentreerd op een bepaald onderwerp. Daar-door kan een hypnotherapeut informatie overbrengen die de ontvanger in staat stelt om zijn of haar problemen het hoofd te bieden.

“Het mooie van haar werk vindt Marjo dat ieder mens geholpen kan worden met resultaat.”

Ik maak gebruik van de Ya-ger Methode, en zie mezelf als een bibliothecaris, die de klant helpt bij het zoeken, vinden en rangschikken van de boeken in zijn/haar bibliotheek. We gaan samen en op zoek naar de on-derliggende problemen van de klacht. Op deze wijze plaats ik ook virtuele maagban-den.”

Marjo weet, dat zij goed kan luisteren en niet snel oordeelt. Door haar opleiding tot hypnotherapeute en inmiddels al jarenlange ervaring helpt zij mensen daadwerkelijk van hun problemen af te komen.Mensen, die hier komen met echt een doel, kunnen geholpen worden. Het werkt bij iedereen, man of vrouw en jong of oud. “Voorwaarde is wel dat de cliënt zichzelf écht open moet willen stellen voor de therapie. In dat geval kun je veel problemen oplossen.”

Schoolstraat 14,
6641 DC Beuningen
Tel. 06 54 29 79 51
www.marjohypnozorg.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.