Search
Close this search box.

Ivo Thijssen

Naam: Ivo Thijssen
Leeftijd: 39
Geboorteplaats: Heumen
Opleiding: Hotelschool Den-Haag
Beroep: Eigenaar Bierwustzijn.nl, Bierproeven.nu, Bierproeven.nl, Ivothijssen.nl
Hobbies: Gastronomie, NEC, bier, ondernemen
n 2021 werd Ivo ondernemer van het jaar Beuningen.

Droom!

Ik kom graag bij Droom! Beuningen. Al was het maar voor de alom bekende appeltaart. Als er wat te vieren is op kantoor dan is dit the place to be voor deze lekkere traktatie. Maar ook het ijs is bijzonder lekker. Daarnaast is Droom! een fijne werkplek waar je relaties goed kunt ontvangen met een verzorgde lunch.

Streekbakker Jorrit

Hier ben ik heel graag. Ik hou van ambacht, van mensen die hun vak verstaan en de heerlijkste producten maken. Jorrit heeft ongetwijfeld het allerlekkerste brood van Nijmegen. Ik ken geen bakker die beter brood bakt. Werkelijk álles is lekker. Op zaterdagochtend maak ik altijd een rondje met mijn zoon. We starten dan in Nijmegen aan de Thijmstraat bij Jorrit, kopen brood voor de week en eten samen op het bankje voor de deur van de winkel een croissantje. En van daaruit rijden we ons rondje en gaan we naar de markt voor de wekelijkse boodschappen. We houden van lekker eten en kwaliteit. Gelukkig is er in de buurt veel lekkers te halen.

In de Kas

Deze evenementen en feestlocatie in Winssen is een echte aanrader. Midden in de historische boomgaard ligt de industriële kas. Een mooie idyllische plek waar ik al een aantal fijne bierproeverijen heb mogen verzorgen en waar mijn bier caravan prachtig tot zijn recht komt. Gastheer Bas is een horecaman in hart en nieren. Hij weet je echt te verwennen. Het is een hele warme plek om te zijn.

Old School

Een restaurant dat weer van een hele andere orde is, is restaurant Old School in Druten. Wat een verwennerij. Je wordt hier echt 100% in de watten gelegd. De Bib Gourmand van Michelin die ze hebben voor de goede prijs/kwaliteit verhouding is volledig terecht. Het interieur is helemaal vernieuwd. Een heerlijke plek. Óók de kookworkshops die ze eveneens verzorgen zijn een aanrader.

De Arend

We blijven nog even in Winssen. Bij de Arend. Vooral bekend van de catering op locatie, maar afgelopen jaar is ook het restaurant geopend. Ik vind het echt super knap om in deze tijd zo’n avontuur aan te gaan. Ze voegen ook echt iets toe aan de omgeving. Het is een goed restaurant met goed bereid en lekker eten voor een nette prijs. Het zijn echte horecamensen die weten wat ze doen. Zeker een bezoekje waard!

Klompenpad Beuningen

Ik hou van wandelen en neem dan graag deze route. Niet in de laatste plaats omdat de route pal langs mijn ouderlijk huis loopt. Ik ben opgegroeid aan de dijk, in Beuningen-Noord zoals we het noemen. Ik hou van het uitzicht over de uiterwaarden. Woon ook nu met mijn eigen gezin weer aan de dijk, in Lent dat wel. Als ik deze route over mijn oude dijkje loop ben ik weer helemaal terug in de tijd, mijmer ik over mijn jeugd en de fijne herinneringen, zoals toen ik jeugdprins van Beuningen werd. Een mooie voorbode op de prijs die ik vorig jaar mocht ontvangen als ondernemer van het jaar Beuningen. Beuningen blijft toch echt mijn plekkie. Eens kijken wat ik in dit mooie dorp nu weer kan bereiken 🙂

TEKST: Chantal Fransen
FOTO: ivothijssen.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.