Search
Close this search box.

Avondje uit – Theater tips

Lachen, ontroering, verwondering. Het overkomt je met een bezoek aan een van de theaters in het Land van Maas en Waal. Theaters met ieder een eigen karakter en gezellige foyer, waar je echt UIT bent.

Het Agora theater in Druten heeft een mooi programma samengesteld voor jong en oud. Combineer dit met een Hap en Stap arrangement en geniet volop van de voorstelling.
www.agoratheater.nl

In Beuningen vindt u het Vestzaktheater De Molen, intiem en een unieke ervaring. De foyer biedt na de voorstelling gezellig ruimte voor een naborrel.
www.theaterdemolen.nl

Wijchen biedt met ‘t Mozaiek een veelzijdig podium en programma waar zowel professionele als amateurgezelschappen u een avondje uit bieden. Het Cultureel Lunchcafé staat open voor informele ontmoeting, beleving en contact.
www.mozaiekwijchen.nl

Maas en Waalse Bed & Breakfast

Combineer je uitje met een Maas & Waalse Bed & Breakfast. Overnachten met je partner, je vriendin, zoon of dochter of familie op een locatie, waar aandacht is voor ontspanning, details en het ontbijt met liefde klaar staat. De eigenaren van de Bed and Breakfasts in het Land van Maas en Waal staan voor 100% gastvrijheid. Beleef het en boek voor je zelf of als je gasten een heerlijke overnachting en/of een paar dagen heerlijke ontspanning. In de rubriek Bijzonder overnachten vind je een mooi voorbeeld hiervan bij Slot Doddendael te Ewijk.
Bezoek voor de vele mooie adresjes in de regio zeker de website www.landvanmaasenwaal.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.