Search
Close this search box.

More Land van Maas en Waal

Baroque festival 26- 28 augustus Batenburg

Batenburg Baroque is een nieuw driedaags nazomerfestival voor klassieke muziek. Van opera aria’s tot slaapliedjes, van getokkelde dansjes tot virtuoze vioolsonates. Kom je van ver of woon je om de hoek, ga je wekelijks naar concerten of ben je nooit eerder naar barok geweest. Batenburg Baroque is er voor iedereen.

Barokmuziek is het muzikale startpunt, tegelijkertijd staat de deur wagenwijd open voor andere stijlen en genres. Een nieuw festival in de bocht van de Maas, waar je buiten de hectiek van de randstad, op het hoogste niveau van (klassieke) muziek geniet. Een verrassende aanwinst voor de stad zelf en de omgeving! www.batenburgbaroque.nl

Koopzondag 27 augustus beuningen

Voor de shopliefhebbers is het eind augustus in het gezellige Hart van Beuningen weer te doen. Een gezellige koopzondag met veel korting en terrasplezier.

De Gouden Ham – Driemaal Waterplezier !

1 Relax op het water

Huur een sloep bij Riverside Outdoor Events of boek een heerlijke vaart met party schip de Sluizer bij Moeke Mooren.

2 Fuik festival 13 augustus

Houd de website van watersportcentrum Maasbommel in de gaten of dit jaar het Fuikfeest doorgaat. Volop waterplezier op de Gouden Ham.

3 NK Banaanvaren 3 september

Dit festijn wil je de eerste zaterdag van september niet missen. Schrijf je in en vaar met een team van 8 personen mee. De prijzen liggen al klaar. Bezoek de website en/of volg de facebookpagina van NKbanaanvaren.nl

Musical Maas en Waal

De Grimas achter de Kamerjas Wil je locals ontmoeten en een heerlijk avondje uit beleven. Sluit zomer 2022 dan af met een bezoek aan deze openlucht theatervoorstelling van Musical Maas en Waal op 2,3,4,9, 10 en 11 september in Afferden.

Kaarten bestellen via www.musicalmaasenwaal.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.