Search
Close this search box.

Het Anker

“Wij maken de bank waar je al zo lang naar op zoek was!”
Dat is wat we heel vaak horen als mensen voor het eerst in ons Lifestylecenter in Druten komen. “Ik ben al zo lang op zoek naar een bank… en hier vind ik ze allemaal even mooi!”

Het Anker maakt al bijna 100 jaar prachtige zitmeubelen. Van oudsher zijn we gespecialiseerd in leer en dat bieden we dan ook aan in een aantal prachtige en duurzame kwaliteiten. De laatste jaren komen daar steeds meer fraaie stoffen bij.

De stoffenmarkt is volop in de beweging en zet vaak de trend qua kleuren en structuren. Werd de markt een paar jaar geleden gedomineerd door warm velours en (glans)fluweel in uitgesproken kleuren, vandaag de dag zijn het bouclé- en grof geweven stoffen die de toon zetten. Vaak in zachte natureltinten, uitstekend passend bij de Scandinavische en Japans geïnspireerde woonstijlen.

Dit najaar is er plaats voor warme tinten: Oudroze, terra, oker en beige bepalen het kleurbeeld, en dan liefst op grof geknoopte of geweven stoffen maar wel met een aangenaam zachte touch. De trend qua vormgeving past hier uitstekend bij: De industriële stijl van de afgelopen jaren heeft plaatsgemaakt voor zachte, aaibare meubelen met veel rondingen.

Uiteraard speelt het Anker in op de huidige trends. De kleuren en gebruikte materialen van de nieuwste collecties stralen warmte en geborgenheid uit. Laat de herfst maar komen!

Design

Chique

Colours

Exclusief

Westerhout 7
6651 CW Druten
0487- 51 20 00
info@het-anker.nl
bezoek alleen op afspraak

www.het-anker.nl
www.het-anker.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.