Search
Close this search box.

De zon op maat in het Land van Maas & Waal

Welkom bij familiebedrijf Kroonmontage in Wijchen. Leo en Marion Kroon zijn ruim 25 jaar geleden samen gestart en beschikken over veel vakkennis. Hun passie voor het ondernemerschap, het vinden van het juiste product voor de klant en het verlenen van een optimale service hebben zij overgebracht op hun beide dochters Nancy en Cynthia. Een familiebedrijf met passie voor het vak en de klant.

vlnr; Nancy, Marion, Leo, Cynthia
vlnr; Nancy, Marion, Leo, Cynthia

In hun nieuwe pand met inspirerende showroom aan de Buys Ballotstraat te Wijchen geven Cynthia en Nancy de klant advies

Hier staan zij voor u klaar om advies te geven over de verschillende soorten binnenzonwering, zoals jaloezieën, raamdecoratie, rolgordijnen en shutters en rolluiken, screens, buitenzonwering, veranda’s en horren.

“Wij begrijpen dat u de producten op ware grootte wilt zien, de materialen wilt voelen en het op u in wilt laten werken.”

Zij denken graag met u mee over wat het beste aansluit bij uw woonruimte, zodat u naar huis gaat met een zonwering op maat.

Leo en zijn team van zes monteurs staan garant voor een vakkundige montage bij uw woning, bedrijfspand, appartementencomplex of, overheidsgebouw.

Projectmontage en – stoffering hoort tot de corebusiness van dit familiebedrijf.

Dit familiebedrijf staat garant voor de kroon op uw woning, bedrijfspand of gebouw.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.