Search
Close this search box.

Zo verbeter je je leadkwaliteit

Het genereren van leads is een niet te missen onderdeel van vrijwel elk salesproces. Maar potentiële klanten vinden en aantrekken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Te weinig, maar óók te veel leads hebben een slechte invloed op de commerciële groei van je bedrijf. Business Building geeft je 4 tips voor het verbeteren van de kwaliteit van je leads.

1. Ken je doelgroep

Het klinkt heel simpel. Spreek je doelgroep aan om kwalitatieve leads binnen te slepen. Onderzoek waar je jouw doelgroep(en) aan herkent en welke pijnpunten, interesses en informatiebehoefte zij hebben rondom jouw product of dienst.

2. Wat is jouw definitie van eenkwalitatieve lead

Om je leadkwaliteit te verhogen, moet je daarnaast weten wat een kwalitatieve lead überhaupt voor jouw bedrijf betekent. Daarvoor moeten marketing en sales samen een gewenste norm afstemmen.

3. Zet relevante en toegankelijke content in

Als je eenmaal weet waar een kwalitatieve lead aan moet voldoen, kun je relevante content voor specifieke doelgroep(en) inzetten. Experimenteer met verschillende onderwerpen en vormen van content.

4. Feedback verzamelen

Door het regelmatig verzamelen van feedback, creëer je een constante stroom van nieuwe inzichten. Hier haak je vervolgens met content weer op in.

Ben je nieuwsgierig geworden wat
BusinessBuilding voor jou en je team kan
betekenen, neem dan contact op met
Mark van Baal.
Hij is te bereiken via 06-29544477 of
mbaal@businessbuilding.nl

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek opent nieuwe praktijkschool in Afferden, streeft naar landelijke groei en opleiding van technisch talent

Afferden, 6 september 2023 – Op vrijdag 29 september opent Hoppenbrouwers Techniek een nieuwe praktijkschool op haar locatie in Afferden. Wethouders Gérard De Wildt (Onderwijs) én Ronald Thoonen (Economie) krijgen de eer om de nieuwe praktijkschool officieel te openen. Het openen van een nieuwe praktijkschool symboliseert een voorwaartse stap in de ambitie van de technisch dienstverlener om binnen de komende jaren uit te breiden naar ruim 40 vestigingen door het hele land, en daarnaast te groeien naar een team van 5000 medewerkers.

Over Hoppenbrouwers Afferden

Hoppenbrouwers Techniek in Afferden is een zelfstandig opererende vestiging die nauw samenwerkt met andere Hoppenbrouwers vestigingen. Met 85 medewerkers (exclusief stagiaires en bijbanen) focust de vestiging in Afferden zich op het ontwerpen en installeren van elektrotechnische systemen, beveiligingsoplossingen en datanetwerken. “We zijn er trots op dat we met de opening van de praktijkschool in Afferden de Hoppenbrouwers filosofie van ‘een leven lang leren’ nu ook kunnen uitrollen in Afferden. Onze ambitie is om iedereen een uitdaging te bieden en zijn/haar dromen te laten waarmaken”, aldus Driessen. De vestiging heeft de ambitie om in de komende jaren te groeien naar ruim 100 medewerkers.

nieuw lid BCMW: Sander Koopsen van Prode uit Wijchen!

Sinds Juli hebben we een nieuw lid in ons midden: Prode Webdesign & Online marketing. Sander Koopsen is contactpersoon en vertelt over zijn beweegredenen. “Afgelopen jaren heb ik veel genetwerkt in Wijchen & Nijmegen en we hebben daardoor als Prode mooie relaties opgebouwd. Mijn interesse werd ook gewekt door BCMW, vandaar dat ik langs ben gekomen bij een bijeenkomst voor de zomer. Ik merkte daar al snel dat Wijchen gevoelsmatig niet bij Maas & Waal hoort, maar geografisch natuurlijk wel. Hopelijk kan ik daar verandering in brengen. Ik kijk uit naar de bijeenkomsten en de ontmoetingen!

Graag tot snel en wil je alvast weten wat we doen, kijk dan even op www.prode.nl. “

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.