Search
Close this search box.

Verbinding

Patrick van de Langenberg

Beste leden,

Al ruim 25 jaar ben ik actief in Maas en Waal. Als Brabander voel ik me als een vis in het water, in Maas en Waal. Qua mentaliteit en verbinding voel ik me thuis.

De tegenstellingen zijn soms groot, echter als je het klein maakt hebben we allemaal dezelfde uitdagingen. Dat is hetgeen wat ons bindt als ondernemer en als mens. De verbinding in Maas en Waal is groot, laten we dit dan ook als ondernemers gezamenlijk beseffen. Samen kunnen we het verschil maken. Laten we trots zijn op datgene wat ons bindt.

In april hadden we een geweldige bijeenkomst bij Marien, Carwash Druten, wat mij betreft een ondernemer pur sang, verbinding in de regio en elkaar versterken. Marien bedankt! In mei ontmoeten we elkaar bij de familie Tromp, die dit jaar 125-jarig jubileum vieren. Zij gaan ons meenemen hoe gastvrijheid bijdraagt aan geluk op de werkvloer, je branding en hoe het je relatie met klanten versterkt.

Dit doen we samen met Harten4Groep, als Businessclub verbinden we ook graag met de andere ondernemersverenigingen In Maas & Waal. Ik ga er vanuit dat we elkaar in Winssen treffen. Meld je aan en laten we het gesprek voeren hoe we van elkaar leren en elkaar waar nodig in de regio versterken.

Patrick van de Langenberg

Business Club Maas en Waal

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.