Search
Close this search box.

BCMW on the Move!

125 Jaar Gastvrijheid

Genoten hebben we in mei bij De Arend in Winssen. Op het mooie zonnige terras was het goed toeven tijdens deze speciale bijeenkomst, die in samenwerking met De Arend en Harten4Groep Beuningen werd georganiseerd. De Arend, een familiebedrijf, dat dit jaar het 125 jarig jubileum vierde trakteerde, bood verbinding aan tussen twee businessclubs en inspiratie naast heerlijke culinaire gerechten. Laura de la Mar hield een goed gastvrij en inspirerend betoog over gastvrijheid. We mochten ter plekke dit ervaren. Bedankt Huub, Hubert en team De Arend. Het was een super geslaagde bijeenkomst.

Woh zeg het met bloemen!

Op 11 juni een kleurrijke en indrukwekkende bijeenkomst bij Bloemenpark Appeltern. Ben van Ooijen ontving de leden op het grootse en schitterend aangelegde terrein in Appeltern. Wat een natuurpracht. Hij nam de leden mee naar de start van de Tuinen in Appeltern en deelde de ervaringen van de bijna overname in 2023 . Nu staat zoon Bart van Ooijen klaar met veel ideeën voor de toekomst. Het Bloemenpark Appeltern is een geweldige inspiratiebron, maar ook een toplocatie voor vergaderingen, bijeenkomsten en festivals. De leden genoten van een heerlijke barbecue en gingen naar huis met een leuke goodiebag. Bedankt Ben en Bart.

Foto’s Karlijn Perlo

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.