Search
Close this search box.

Van Mossel Autolease

Van Mossel Autolease

Van Mossel Autolease ontving op de splinternieuwe locatie de drie testrijders. Dit is een one stop shop mobiliteitscentrum: autoschade herstel, lease, bedrijfswagens, verzekeringen en ruim 28 merken heeft de van Mossel Groep. Van Mossel bestaat 75 jaar en dit word gevierd met mooie jubileumaanbiedingen. De drie testrijders werden verwend met onder andere een heerlijke bittergarnituur. Van Mossel MG Nijmegen verzorgde de drie testritten. Klaar stonden voor deze testdag drie volledige elektrische auto’s te weten de MG 4 Luxury, de MG5 Long range en de MG ZS EV Luxury Long Range.

MG 4 Luxury

De MG 4 Luxury is een elektrische middenklasser die de concurrentie uitdaagt met zijn lage prijs en ruime actieradius. Voor iets meer dan 30.000 euro krijg je een auto met een accupakket van 66 kWh, dat goed is voor 450 kilometer rijden. De auto is ook snel op te laden, met een vermogen van 140 kW. De auto biedt veel ruimte en comfort en een completer uitrusting zoals een warmtepomp, navigatie, ledverlichting en adaptieve cruise control. De MG 4 Luxury is een aantrekkelijke auto voor wie elektrisch wil rijden zonder de hoofdprijs te betalen met een vanaf prijs van € 32.285,- of € 349,-per maand lease.

MG 5 Long range

De MG 5 electric is een elektrische stationwagon die zich onderscheidt door zijn lage prijs en goede actieradius. Voor een prijs vanaf € 35.885,- of € 499,- per maand lease krijg je een auto met een 61 kWh-batterij, die zo’n 400 kilometer kan rijden. Een 3-fase oplader van 11 kW ondersteunt sneller opladen met wisselstroom. Het laadvermogen van maximaal 87 kW zorgt ervoor dat de accu in ongeveer 40 minuten tot 80% wordt opgeladen. De MG 5 electric heeft een comfortabel onderstel, een ruime achterbank en een uitgebreide uitrusting, inclusief een warmtepomp, navigatie en adaptieve cruise control. De MG 5 electric is een aantrekkelijke auto voor de zakelijke markt zonder de hoofdprijs te betalen.

MG ZS EV Luxury Long Range

De MG ZS EV, een gamechanger in de wereld van elektrische auto’s en is het beste verkochte model van MG. Deze auto voorzien van een accupakket van 70 kWh en combineert een stijlvol ontwerp met een ruim interieur en een actieradius van 440 km. De soepele elektromotor en het regeneratieve remsysteem zorgen voor een efficiënte en rustige rit. Het interieur is goed ingericht en technologisch geavanceerd en voorzien van o.a. een adaptieve cruisecontrol en veiligheidssystemen. De MG ZS EV Luxury Long Range is verkrijgbaar vanaf € 35.885,- of € 399,- per maand lease.

www.vanmossel.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.