Search
Close this search box.

IN2 Maas & Waal Zakenauto kalender 2024

Januari

Werner Aalbers – Audi Q8 E-Tron
Een Audi naar mijn hart die alles heeft wat je als zakelijke rijder kunt wensen zoals het design, comfort en wegligging. Maar ook de actieradius van 600 km waarmee je op een snelle en comfortabele manier kilometers kunt maken. Voor mij een 100% zakelijke auto.

Februari

Diederik Fokke – ID BUZZ People
Een elektrische bus die bij mij op alle fronten hoog scoort door zijn perfecte design en rijgedrag. De ID BUZZ people biedt veel ruimte en comfort, met een riante achterbank, twee schuifdeuren en een grote laadruimte. Een auto met een overzichtelijk bedieningspaneel die lekker op de weg ligt met een behoorlijke actieradius. De ID BUZZ people is een vrolijke en opvallende auto, die zowel de zakelijke markt als gezinnen zal aanspreken.

Maart

Gijs Daanen – T-Roc Cabrio
De eerste indruk van deze cabrio was oké, mede door zijn design, stoer uiterlijk en matte lak. De auto biedt veel comfort en is ook redelijk snel. Wat opviel dat tijdens het rijden met de kap open, je weinig last hebt van de wind. Het lijkt mij een heerlijke auto voor de zomer als tweede auto.

April

Werner Aalbers – Mercedes EQS 450+
Deze Mercedes is een echte topper, scoort wat comfort, bediening, wegligging enz. een 10! Alles wat j e maar kunt wensen qua bedieningsmogelijkheden zit op deze auto. Waarmee je het gevoel krijgt dat je in een limousine zit en zoeft naar de volgende zakelijke bestemming

Mei

Gijs Daanen – Audi RS 6
Alleen al het geluid bij het gas geven geeft al een kick en dan heb ik nog niet over de geweldige rijeigenschappen van deze zeer snelle auto. Die compleet is uitgerust en voorzien is van een flink aantal features en veiligheid uitrustingen dat zeker voor deze supersnelle auto geen overbodige luxe is. Een auto waarmee je als zakelijke rijder jaloerse blikken zult krijgen.

Juni

Werner Aalbers – Citroen e-C4X
Een echte Franse auto die geen concessies doet aan het comfort. Het was heerlijk en comfortabel rijden in deze elektrische Citroen die de stoere looks heeft van een cross-over. En met de wegligging en veiligheid zit het wel oké. Voor de zakelijke rijder die comfort en rijgedrag prettig vindt, is deze Citroen een goede keuze.

Juli

Diederik Fokke – Opel Mokka Electric
De eerste indruk van deze Opel Mokka Electric is een prima auto die veel waar biedt voor zijn geld. De auto is comfortabel en biedt een goede zitpositie en voldoende ruimte voor langere mensen. Het rijden gaat vlot en soepel. De Opel Mokka Electric is een goede bruikbare elektrische auto die comfort en functionaliteit combineert en zeker interessant is voor de zakelijke markt.

Augustus

Gijs Daanen – JEEP Grand Cherokee 4xe
Het was voor de eerste keer dat ik reed in een Jeep Cherokee en dat viel 100% mee. Een auto die compleet is uitgerust met een uitstekende wegligging en veel comfort. De Jeep beschikt over de nodige features zoals een massagestoel die het rijden aangenaam maakt. Een representatieve zakelijke auto die hoog zal scoren.

September

Diederik Fokke – JEEP Wrangler 4xe
Het was een genot om deze legendarische auto te mogen testen. Een Jeep met een ongeëvenaarde kracht, een iconisch design en een onverminderd sterke drang naar avontuur. Een Jeep die met zijn tijd is meegegaan en voorzien is van allerlei actieve én passieve veiligheidsvoorzieningen die we helaas niet allemaal konden testen tijdens de korte testrit. Deze Oger uitvoering is een lust voor het oog. Een auto echt voor de zakelijke liefhebber voor zijn offroad avonturen.

OKtober

Gijs Daanen – MG4
Ondanks zijn prijs, oogt deze MG4 zeker niet goed-koop. De auto heeft een mooi design en biedt binnenin veel comfort en voldoende ruimte. De auto is standaard behoorlijk uitgerust met o.a. stoelverwarming, multimediascherm, ledverlichting, diverse rijassistentiesystemen, waaronder adaptieve cruise control. Ook de prestaties op de weg vielen mij niet tegen. De auto heeft een goede wegligging en door zijn krachtige motor een snelle acceleratie. Een auto die zakelijk lease interessant kan zijn.

November

Werner Aalbers – MG5
Het comfort van deze MG5 elektrische stationcar was prima en zijn bagageruimte biedt de zakelijke vertegenwoordiger op pad veel ruimte. Het design van deze MG5 vond ik minder spannend, maar dat doet verder geen afbreuk aan deze auto die meer dan voldoende comfort biedt en goede wegligging met een behoorlijke actieradius tegen een betaalbare prijs.

December

Diederik Fokke – MG ZS EV
Het mooie van deze MG ZS EV SUV is de hoge instap en hoog op de weg zit waardoor goed zicht op de weg. Het interieur is goed afgewerkt en de stoelen zijn comfortabel. De auto is ruim, ook op de achterbank. De wegligging is voor deze auto prima en daarnaast voorzien van de nodige veiligheidsmiddelen en een multimediascherm met navigatie die wel wat groter had gemogen. Gezien de uitstraling zou het niet direct mijn eerste keus zijn voor de zakelijke markt, maar kan zeker gezien de prijs interessant zijn.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.