Search
Close this search box.

RTP Elektrotechniek sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Sinds 3 mei gaat RTP Elektrotechniek BV, verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek. Op 1 november jl. heeft de officiële naamsomzetting plaatsgevonden naar Hoppenbrouwers Techniek Afferden. Een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Paul Zeelen  en Rob Bisschops.
Paul Zeelen en Rob Bisschops.

Business partner

Zelfs als jouw installatie naar alle tevredenheid werkt, staan wij alsnog bij je op de stoep. Omdat wij je graag verder helpen. Wij houden je gevraagd en ongevraagd op de hoogte van de technische innovaties, vertellen over nieuwe duurzame mogelijkheden en praten je bij over technieken die processen sneller en efficiënter maken. Zie ons als een business partner die jou continu verder helpt op technisch gebied.

Krachten bundelen

Al meer dan 100 jaar heeft RTP Elektrotechniek BV een stevige positie in de technische branche als installateur in de regio Gelderland. De 80 medewerkers werken dagelijks aan elektrotechnische installaties in de utiliteit, industrie en panelenbouw.

RTP Elektrotechniek is gevestigd in Afferden en de werkzaamheden lopen uiteen van het ontwerpen en installeren van elektrotechnische projecten tot het onderhouden van deze installatie. De huidige directie, Joop Gommers en Peter de Waal hebben de afgelopen maanden hun werkzaamheden overdragen aan Paul Driessen (Vestigingsleider), Paul Zeelen en Rob Bisschops.

Meerdere disciplines aanbieden

Rob Bisschops (Commercieel Adviseur Utiliteit): ‘’Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uitbreiden in Gelderland. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden.

Nu kunnen we onze relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We kunnen in de toekomst naast elektrotechniek ook andere disciplines aanbieden zoals werktuigbouwkunde. Daarnaast blijven we als zelfstandige vestiging opereren en zorgt de aansluiting ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf gewaarborgd blijven.’’

RTP Elektrotechniek sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Lokale geworteldheid

Paul Zeelen (Commercieel Manager Industriële Automatisering) licht verder toe dat lokale geworteldheid al jaren één van de belangrijkste speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek is. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Met de aansluiting van RTP Elektrotechniek wordt de positie in de regio Gelderland versterkt. Zo kunnen we in deze regio klanten optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van de medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor Hoppenbrouwers.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Vanuit haar 19 vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Eén van de grootste succesfactoren zijn de medewerkers; zij staan altijd op één. Zij krijgen volop kansen om zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen en er is veel aandacht voor werkplezier. Tenslotte zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.