Search
Close this search box.

Maas en Waal: wellness & suites

In het drukke bestaan als ondernemer, ontbreekt het vaak aan de juist timing om te kunnen ontspannen. Veel ondernemers komen na een dag werken uitgeblust thuis.

Daar treffen ze het gezin aan, de kinderen willen aandacht, de vrouw/man wil aandacht en je wil ook nog even de tijd voor jezelf. De druk in deze maatschappij is hoog, we willen overal de beste in zijn.

We willen een financieel gezond bedrijf, tevreden personeelsleden, een goede ouder zijn en een fit lijf hebben…. We hebben alleen maar 24 uur in een dag.

Hoe fijn het ook is om een avondje uit te gaan, je merkt dat je na zo’n avond uit niet opgeladen bent. De drukte, geluiden en de gesprekken, het brengt je niet de ontspanning die je zo hard nodig hebt.

De gasten die wij met name ontvangen in onze exclusieve private wellness zijn veelal ondernemers met een druk bestaan. Ze willen echt tot ontspanning komen, qualitytime met hun partner en lichaam en geest tot rust laten komen.

“Gun jezelf en je partner een heerlijke ontspannen tijd, waarin je de wereld om je heen even helemaal vergeet.”

Stel je eens voor, een complete wellness helemaal voor jezelf alleen, waar je kunt genieten van zorgvuldig geselecteerde wijnen, lekker eten en de vele faciliteiten.

Wanneer we in de ochtend het ontbijt serveren zien we dan ook een totaal ander persoon die optimaal genoten heeft en weer opgeladen is om aan de slag te gaan.

Wie weet zien we je snel!

Maas en Waal wellness & suites
Rooijsestraat 11a,
6621 AH, Dreumel
tel.: 06 23 45 16 30
email: admin@privesaunamaasenwaal.nl
www.privespa-maasenwaal.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.