Search
Close this search box.

Poos Assurantiën B.V. Een familiebedrijf waarbij persoonlijk contact nog steeds centraal staat

Poos Assurantiën is in 2005 opgericht door Emile Poos (68) en wordt sinds 2019 met evenveel passie geleid door zijn zoon, Matthijs Poos (39) en dochter Marloes Menting-Poos (37). Samen met ons team van 4 toegewijde collega’s zetten we ons in voor onze klanten.

Wij zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in zorg- en particuliere/zakelijke schadeverzekeringen. Wij bieden een laagdrempelige dienstverlening aan particulieren en MKB-ondernemers, met een sterke nadruk op het persoonlijke contact.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste voordelen van een collectieve zorgverzekering voor het personeel.

Collectieve zorgverzekering

Werkgevers hebben de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering aan hun werknemers aan te bieden als onderdeel van hun arbeidsvoorwaarden. Deze collectieve zorgverzekeringen hebben verschillende voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemers, denk hierbij aan:

Samen Zorgen voor een Gezonde Werkplek

Een gezonde en tevreden werknemer is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Een van de manieren waarop werkgevers kunnen bijdragen aan het welzijn van hun personeel is door het aanbieden van een collectieve zorgverzekering.

Premiekorting & ruimere dekking aanvullende Verzekeringen

Werknemers profiteren van een voordelige premie en veelal ruimere dekking binnen de aanvullende verzekering, denk hierbij aan extra dekking voor tandzorg, fysio, orthodontie, preventie.

Preventieve Zorg en Gezondheidsprogramma’s

Collectieve zorgverzekeringen bieden vaak toegang tot speciale programma’s voor preventieve zorg, werknemers worden hiermee gestimuleerd om gezonde keuzes te maken, wat op lange termijn kan leiden tot een gezonder en productiever personeelsbestand. Hierdoor wordt het risico op ziekteverzuim verminderd en blijft de productiviteit op peil, wat uiteindelijk gunstig is voor zowel de werknemers als het bedrijf.

Hoe meer medewerkers er aan een collectiviteit deelnemen hoe meer budget er wordt vrijgemaakt door de zorgverzekeraar wat ingezet kan worden voor verschillende vitaliteitsprogramma’s binnen het bedrijf.

Interesse, neem dan contact met ons op!

Woeziksestraat 692
6604CH Wijchen
Tel: 024-6454623
Email: info@poosassurantien.nl
Website: www.poosassurantien.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.