Search
Close this search box.

Paviljoen Het Buitenhuis: De mooiste feestlocatie van de regio

Paviljoen Het Buitenhuis, gelegen aan de idyllische recreatieplas De Groene Heuvels in Ewijk, misschien wel de mooiste feestlocatie van de regio. Dit prachtige paviljoen biedt het hele jaar door de relaxte festivalvibe die je wellicht kent van Down The Rabbit Hole. Een unieke locatie voor verschillende gelegenheden, variërend van feesten en zakelijke bijeenkomsten tot bruiloften en partijen. En het aanbod wordt de komende jaren alleen maar ruimer, aldus eigenaar Paul van Raamdonk.

Zakelijke bijeenkomsten

Paviljoen Het Buitenhuis is de perfecte plek om bedrijfsfeesten op een unieke manier te vieren. Of je nu een borrel, feest, productlancering of zakelijk evenement wilt organiseren, wij bieden iets extra’s. Gelegen aan de waterkant van recreatiegebied De Groene Heuvels, kun je gebruikmaken van onze boten of waterfietsen en genieten van een heerlijke barbecue op ons terras. Ons ervaren team staat klaar om je bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien zijn er verschillende accommodaties beschikbaar voor overnachtingen, waaronder huisjes, tenten en caravans. Heb je specifieke wensen of voorkeuren? Geen probleem, we bieden veelal maatwerk en gaan graag het gesprek aan.

Feesten met je vrienden en familie

Voor vrienden en familie biedt Paviljoen Het Buitenhuis de mogelijkheid om speciale momenten te vieren op een van de meest idyllische locaties in de regio. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, reünie, of gewoon een gezellig samenzijn, bij Het Buitenhuis creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Stel je een ceremonie voor onder een prachtige wilg aan het water, gevolgd door een smakelijk diner, een bruisende feestavond en een gezellige borrel bij het kampvuur. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om het feest compleet te maken. Hier beleef je een volledige buitenbeleving; 24 uur genieten van deze magische locatie met je vrienden en familie. Het Buitenhuis staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

“Kom eens langs, ervaar zelf de prachtige locatie aan het water en ontdek waar Het Buitenhuis voor staat”

De voorbereidingen voor 2024 zijn al in volle gang

Hoewel de wintermaanden en feestdagen in aantocht zijn, is Paviljoen Het Buitenhuis al druk bezig met de planning voor het voorjaars- en zomerseizoen 2024. Dus, als je nieuwsgierig bent naar wat Het Buitenhuis te bieden heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nog beter, kom eens langs, ervaar zelf de prachtige locatie aan het water en ontdek waar Het Buitenhuis voor staat. We verwelkomen je graag!

Paviljoen Het Buitenhuis
Ficarystraat 9
6644 KR Ewijk
Tel: 06 2005 5867
www.paviljoenbuitenhuis.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.