Search
Close this search box.

Businessclub Beuningse Boys ondersteunt club in maatschappelijke taak

“Regelmatig is de wens naar een Businessclub geuit”, vertelt Joep Bernards, voorzitter van de Businessclub Beuningse Boys. “Veel initiatieven hebben het niet gehaald. In het najaar van 2016 zijn we met een groep van enthousiaste ondernemers met affiniteit (veelal voetballende kinderen) bij de club opnieuw de uitdaging aangegaan voor het oprichten van een Businessclub. Met als doel (nieuwe) zakelijke contacten te bewerkstelligen en voetbalvereniging Beuningse Boys te ondersteunen.”

Missie

Ontmoeten, ondernemen en ondersteunen vormen de drie pijlers en de missie van de Businessclub. “Met het lidmaatschap van de Businessclub bieden we een plek aan waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en ondernemen om op deze manier het zakelijk netwerk uit te breiden, kennis te delen en concreet zaken te doen. Om dit doel te behalen organiseren wij 4 keer per jaar diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld boerengolf, boogschieten, een proeverij enz. voor onze leden. Waarvan een altijd met een inspirerende spreker van naam. We hebben in de afgelopen jaren o.a. scheidsrechter Björn Kuipers, John van Zweden, de behangkoning en Arnold Vanderlyde als spreker gehad. Onlangs hebben we een rally georganiseerd met Tim Coronel als gast. Activiteiten die aanslaan bij onze leden en erg gewaardeerd worden”, aldus Bernards.  

De Jeugdscheidsrechters waren uitgenodigd bij de
lezing van scheidsrechter Björn Kuipers

Ondersteunen
Een belangrijk doel van de Businessclub is het ondersteunen van de Beuningse Boys. Van het lidmaatschap van de leden, die 300 euro per jaar betalen, gaat 20% van dit bedrag naar de club voor het organiseren van activiteiten of aankoop van materialen. “Zo hebben we in de afgelopen jaren onder meer het jeugdkamp gesponsord, 50 ballen, een aantal doelen, sjaals voor de vrijwilligers en recent een Smart Goals systeem. Aanvraag voor sponsoring komt vanuit de club en wordt door het bestuur beoordeeld. We kijken dan vooral naar of de hele club het kan gebruiken. Om de Businessclub te promoten, hebben we in elke editie van het clubblad van de Beuningse Boys 2 pagina’s waarin we verslag doen van onze sponsoractiviteiten en bijeenkomsten. Daarnaast hebben we eigen website en zijn we actief op social media zoals Facebook.

Toekomst
“Onze ambitie als Businessclub is dat we willen groeien naar 75 leden, want met een grotere Businessclub worden we sterker en daadkrachtiger en kunnen we onze doelen nog beter realiseren. We zijn in gesprek met de commerciële commissie van de club die de sponsoren werft of we niet onze krachten kunnen bundelen. Eigenlijk zou elke sponsor lid moeten worden van de Businessclub. Ook willen we kijken of we met andere Businessclubs in de regio kunnen samenwerken om op deze manier het netwerk te vergroten om voor onze leden nog meer business te kunnen genereren.”

Beuningse Boys is opgericht kort
na de Tweede Wereldoorlog op
22 juli 1945. De club telt ongeveer
1.000 leden en behoort daarmee
tot de grootste sportverenigingen
in de regio Nijmegen. De vereniging
kent jongens-, meisjes-, heren- en damesteams. Leones is de
prominente voetbalvereniging
uit Beneden-leeuwen, midden in
het hart ‘Land van Maas en Waal’
en dicht bij de Betuwe en het
Rivierenland. De club kent een
rijke historie met grote sportieve
successen. Bij een vereniging
als Leones hoort een actieve
businessclub waarin sponsors zijn
verenigd die de vereniging een
warm hart toedragen.

www.bcbeuningseboys.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.